Dolar 32,4832 -0.19%
Euro 34,9367 0.28%
Gram Altın 2.436,31 0,54%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,02%
Yarım Altın 8.376,00 0,13%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Yangında Hasar Gören Kereste İmalat Atölyesine Devlet Kol Kanat Gerdi

Yangında Hasar Gören Kereste İmalat Atölyesine Devlet Kol Kanat Gerdi

ABONE OL
25 Ekim 2023, 14:11:02

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Sanayi Bölgesi’nde bulunan kereste imalathanesinde meydana gelen yangının ardından işyerleri hasar gören esnaflarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vali Numan Htipoğlu’nun da katıldığı bu önemli ziyarette, yangın sonrası etkilenen esnaflarımızın yanında olundu.

Eroğlu, yangın kontrol altına alındıktan sonra hemen harekete geçerek, işyerlerinde meydana gelen hasarı inceledi ve esnaflarımıza desteklerini iletti. Ayrıca, Vali Hatipoğlu da bu ziyarette esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerini ileterek, onların yanında olduklarını belirtti.

Yangın sonrası oluşan bu zorlu süreçte, belediye başkanı Eroğlu ve vali Hatipoğlu tarafından gösterilen bu dayanışma ve destek, esnaflarımız için büyük bir moral kaynağı oldu. İşyerlerinin tekrar inşa edilmesi ve normal hayata dönülmeye başlanması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Sanayi Bölgesi’nde meydana gelen yangın olayı sonrası, Vali Hatipoğlu ve Belediye Başkanı Eroğlu’nun esnafları ziyaret etmesi, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birini oluşturdu. Bu tür olumsuz durumlar karşısında birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi, şehrimizin güçlü ve dayanıklı bir topluluk olduğunu bir kez daha göstermiştir.

F9Ok1bXbEAAzZLc F9Ok1bdbwAAq0YN F9Ok1blbgAATz7N

Yangında Hasar Gören Kereste İmalat Atölyesine Devlet Kol Kanat Gerdi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Chp’li Durmaz TBMM’de Çifiçi Emeklilerinin Hakları Hakında Konuşma Yaptı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet