Dolar 32,5331 0.08%
Euro 34,9828 -0.09%
Gram Altın 2.438,87 0,11%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.387,00 0,05%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Vali Dr. Ozan Balcı, Eğitim Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Dr. Ozan Balcı, Eğitim Çalışmalarını Yerinde İnceledi

ABONE OL
16 Ocak 2021, 18:51:35

Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat’ta eğitim yatırımları kapsamında devam eden okul güçlendirme çalışmalarını ve yıkılıp yeniden yapılacak olan okul inşaat alanlarını yerinde inceledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali ve teknik ekip beraberinde il genelinde okullarda devam eden çalışmaları yerinde gören Vali Dr. Ozan Balcı, eğitim ve eğitim adına yapılan çalışmaları önemsediğini söyledi.

İncelemeler kapsamında 24 derslikli Gaziosmanpaşa Ortaokulu inşaat alanını gezen Vali Dr. Ozan Balcı, güçlendirme çalışmaları devam eden 12 derslikli İbn-i Sina İlkokulu, 28 derslikli Halil Rıfat Paşa İlk ve Ortaokulu, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kütüphane Binası, İmam Hatip Lisesi ek binası, 28 derslikli TOBB Ortaokulu’nda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Vali Dr. Ozan Balcı, okullardaki çalışmaların önümüzdeki eğitim öğretim dönemine bitirilmesinin hedeflendiğini bildirdi.

Öğrencilerin ve öğretmenlerin daha güvenli ve konforlu ortamlarda eğitimlerine devam etmelerinin amaçlandığını belirten Vali Dr. Ozan Balcı, “Yeni okul yapımı ve depreme karşı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. İl merkezi başta olmak üzere ilçelerimiz ve köylerimizde; 76 okulumuzu yeniden yapıyoruz. 72 okulumuzun ise güçlendirme çalışması yapılıyor. Bilim ve tekniğe uygun olarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız, bize emanet olan öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin güvenli ortamda eğitim görmelerini sağlamak. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Kitap Tokat Ekibine Ziyaret

Okul incelemelerinin ardından Valiliğimiz koordinesinde çalışmalarını yürüten Kitap Tokat ekibini ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, “http://kitaptokat.gov.tr’den talep edilen kitapları, PTT aracılığıyla öğrencilerimizin adreslerine göndermeye devam ediyoruz. Öğrencilerimizin yanındayız.” dedi.

Taş Atölyesine Ziyaret

Tokat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Milli Eğitim Bakanlığı, OKA ve İş Kur destekleriyle Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Yarı Değerli Taşlar ve Kuyum Atölyesi’ni ziyaret eden Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat’ın çeşitli bölgelerinden çıkarılan ve milyonlarca yılda oluşan yarı değerli taşların takı ve tesbih olarak işlendiğini belirterek, “Taşların, Tokat’ımızın kültürüne, turizmine çok büyük katkıları olacağına inanıyorum.” dedi.

DİKKAT!  TÜRKİYE HEM EVDE HEM İŞTE ÇALIŞIYOR

OSB’de Anaokulu ve Cami inşaatında inceleme

OSB’de yapımı devam eden anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Dr. Ozan Balcı, “OSB’de çalışan kadınlarımızın hayatını ve yaşamını kolaylaştırmayı önemsiyoruz. OSB’deki kadınlarımızın çocukları için yaptırdığımız anaokulumuz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden OSB Cami inşaatını da yerinde inceleyerek, bilgi alan Vali Dr. Ozan Balcı, “OSB’mize arıtma tesisi de kazandıracağız.Bizim amacımız Tokat OSB’ye katkı sağlamak. Sanayicinin, üreticinin dostuyuz. Üretime ve çalışanlara katkı sağlayacağız. Aynı zamanda çalışanlarımızın sosyal gereksinimlerini destekleyeceğiz.  İşlerimizi hep birlikte aşkla, şevkle adaletle yapacağız. Üretime ve istihdama hep birlikte çözüm üretiyoruz.” dedi. Devam eden çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte OSB’miz daha güzel olacak. Hayırlı olsun.” dedi.

vali dr ozan balci egitim calismalarini yerinde inceledi.fw

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet