Dolar 32,5864 0.03%
Euro 34,9378 0.1%
Gram Altın 2.429,97 -0,01%
Çeyrek Altın 4.151,00 0,07%
Yarım Altın 8.427,00 0,07%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
VALİ DR. OZAN BALCI ENGELLİ AHMET SOYSAL’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

VALİ DR. OZAN BALCI ENGELLİ AHMET SOYSAL’I EVİNDE ZİYARET ETTİ

ABONE OL
18 Şubat 2019, 05:45:56

Vali Dr. Ozan Balcı, Çevreli beldesinde 85 yaşındaki engelli Ahmet Soysal’ı ve oğlu Mithat Soysal’ı evinde ziyaret etti.

            İzmir’de 40 yıl önce meydana gelen olayda gözlerini, kollarını ve bir bacağını kaybeden Ahmet Soysal’ı ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Dr. Ozan Balcı, kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

            Ahmet Soysal,yaşadığı olayı Vali Dr. Ozan Balcı’ya şöyle anlattı: "İzmir Kemalpaşa’da bir baraj inşaatında çalışırken bir arkadaşım dinamit kapsülleri cebime koymuş. Bende sonra evde işe giderken fark ettim. Bir kağıda sarmak istedim. Ev sahibi demliğin altındaki kağıdı vermiş bana kapsülleri koyunca patladı. Dinamit kapsüllerinin patlaması sonucu iki gözümü, iki kolumu ve bir bacağımı kaybettim. Tedavimin ardından evime getirildim. Ailemin ve dostlarımın desteğiyle yaşama tutundum. Yaşam mücadelemi asla kaybetmeden çocuklarımın ve torunlarımın desteğiyle tüm engellerin üstesinden geldim.”dedi.

            Oğlu Mithat’ın kendisine el, ayak, göz, kulak olduğunu belirten Ahmet Soysal, Vali Dr. Ozan Balcı’ya ziyareti nedeniyle mutluluk duyduğunu belirterek, teşekkür etti.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Ahmet Soysal’a devletin kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu ve imkanlar ölçüsünde kendisine yardımcı olunacağını belirtti.

            Almus ilçesi Çevreli beldesindeki programında karşılaştığı vatandaşlarımızla da selamlaşarak sohbet eden Valimiz Sayın Dr. Ozan Balcı, vatandaşlarımıza hal hatır sorarak, onların dinledi.

 

DİKKAT!  TOKAT MOTORLU KARA TAŞITLARI İSTATİSTİKLERİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet