Dolar 32,5168 0.21%
Euro 34,8507 0.35%
Gram Altın 2.488,64 1,07%
Çeyrek Altın 4.348,00 0,58%
Yarım Altın 8.853,00 0,29%
Tam Altın 17.143,17 1,16%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
UNESCO KULÜBÜ KIZ ÇOCUKLARI İÇİN KÖY OKULUNDA

UNESCO KULÜBÜ KIZ ÇOCUKLARI İÇİN KÖY OKULUNDA

ABONE OL
14 Ekim 2019, 11:17:14
Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Kız çocuklarının, her türlü eşitsizlik, ayrımcılık ve istismardan kurtulmalarına farkındalık oluşturmak amacıyla kutlanan 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi UNESCO Kulübü tarafından program organize edildi. Kulübün danışman öğretmenleri Esma Söylemez ve Okul Müdür Yardımcısı Özlem Çivilidağ koordinesinde kız çocuklarının insan haklarından eşit düzeyde yararlanmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen “Kız Çocukları Okusun, Kız Çocukları Mutlu Olsun” temalı programda köy okulu ziyaret edildi. Etkinlikte Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un kız çocuklarına olan mesajı dinletildi. Zübeyde Hanım MTAL çocuk gelişimi alanı öğrencileri tarafından tiyatro gösterisi sunuldu. Akabinde güzellik ve sac bakım alanı öğrencileri kız çocuklarının saçlarına bakım yaptı. Gıda teknolojileri alanı öğrencilerinin kurabiye ve pasta ikramı oldu.

KEMAL ATANGÜR’DEN KARAGÖZ-HACİVAT GÖSTERİSİ

Programda ayrıca Tiyatro eğitmeni Kemal Atangür Karagöz-Hacivat gösterisi sundu.

BAŞKAN ÜNSAL ÇOCUKLARA HİKAYE OKUDU

Memur Sen Tokat Kadın Komisyonu Başkanı Şule Ünsal, destek amaçlı katıldığı etkinlikte öğrencilere hikaye okudu.

ÖĞRENCİLERE KİTAPLAR HEDİYE EDİLDİ

Kitap Tokat Projesi kapsamında iletişim köprüsü kurmak için köy okulunu ziyaret ettiklerini belirten Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Özlem Çivilidağ, “11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde farkındalık oluşturmak istedik ve dolu dolu bir program yaptık. Kitaplar hediye ettik, hikâye ve masallar okuduk. Programa Fırınistan sponsor oldu, pasta hediye etti. Çocuk gelişimi Alan Şefi Vildan Erarslan başkanlığında öğrenciler arkadaşlık üzerine drama gösterisi sundu. Amacımız tüm çocukların mutlu olması, kız çocuklarının daher türlü eşitsizlik, ayrımcılık ve istismardan kurtulması” Şeklinde konuştu.

Tokat Merkeze bağlı Kemal Paşa İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen etkinliğe; Memur Sen Tokat Kadın Komisyonu Başkanı Şule Ünsal, Çevre Şehircilik Şube Müdürü Teftiş Kurulu Başkanı Halis Nural, Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Ağar, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Özlem Çivilidağ, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

DİKKAT!  HAYVANSEVER VATANDAŞTAN DUYARLI DAVRANIŞ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet