Dolar 32,5970 0.37%
Euro 34,7984 0.17%
Gram Altın 2.497,72 0,53%
Çeyrek Altın 4.332,00 -0,14%
Yarım Altın 8.769,00 -1,32%
Tam Altın 17.069,27 0,28%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TÜRK Hava Yolları Bilet Değişimi (Uçak Bileti Değiştirme)

TÜRK Hava Yolları Bilet Değişimi (Uçak Bileti Değiştirme)

ABONE OL
10 Mayıs 2023, 10:35:02

Türk Hava Yolları bilet değişimi, seyahat planlarınızda oluşabilecek değişiklikler için kolay ve uygun bir seçenektir. Uçuşunuzun tarih, saat veya destinasyonunda değişiklik yapmanız gerektiğinde THY bilet değiştirme hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bilet değişim işlemi için internet sitesi, çağrı merkezi veya havalimanı ofislerimizi kullanabilirsiniz. Bilet değişikliği yaparken, THY’nin esnek politikalarından faydalanabilir ve seyahat etmek istediğiniz tarihi değiştirebilirsiniz. THY bilet değiştirme işlemini hızlı ve kolay yaparak seyahat planınızı sıkıntısız hale getirin.


THY Uçak Bileti Değişimi ve İşlemi

Türk Hava Yolları bilet değişimi işlemlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. THY resmi web sitesi üzerinden veya Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet uçak biletlerinin 0850 840 23 69 numaralı ücretsiz çağrı merkezinden işlem yapabilirsiniz.

THY Uçak Bileti Değişikliği Nasıl Yapılır?

THY Ucak Bileti Degisikligi Nasil Yapilir

Uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapabilmek için 0850 302 54 93 numaralı ücretsiz müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ancak, Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet Havayolları’ndan satın alınan promosyon sınıfı biletlerde herhangi bir değişiklik yapılamaz.

THY müşteri temsilcisine bağlanmak için https://tarihiyolculuk.com/thy-musteri-temsilcisine-nasil-baglanilir/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca online olarak THY ve Anadolu Jet’in web sitelerinden biletlerinizi değiştirme imkanınız da bulunuyor. Ancak, fiyatına bakıp promosyon sınıfı olup olmadığına dikkat etmek önemlidir çünkü ikinci bir değişiklik talep ettiklerinde yapamayabilirler.

THY Bilet Değiştirme Telefon

THY bilet değiştirme telefon numarası 0850 302 54 93’tür. Türkiye ve KKTC’den ücretsiz olarak arayabilirsiniz. Türkiye dışından da herhangi bir operatörden sabit hatlar arama üzerinden ücretlendirme yapılmaktadır.

THY Yurtiçi ve Yurtdışı Bilet Değişikliği

THY yurtiçi ve yurtdışı uçak biletlerinizde tarih ve yön değişikliği yapmak istiyorsanız müşteri hizmetlerine başvurmanız gerekir. THY yurtdışı uçak bileti değişikliği, yurtiçi değişikliğine oranla biraz farklıdır. Ayrıca, THY yurtdışı promosyon sınıfı uçak biletlerinizde bazı durumlarda değişiklik yapabilmektedir.

DİKKAT!  Kalp Çarpıntısına Iyi Gelen Dua

THY Bilet Değişikliği Ücretleri

Uçuşunuza 12 saat kala yapacağınız bilet değişikliğinde 150 TL kesinti gerçekleştirilir. Kıbrıs uçuşunuzda ise bu tutar 200 TL tutarındadır. Uçuşunu

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet