Dolar 32,6036 0.39%
Euro 34,8369 0.29%
Gram Altın 2.504,12 0,79%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.804,00 -0,92%
Tam Altın 17.021,61 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKATSPOR A.Ş.  LİGİN SONUNA ADETA DEMİR ATTI…

TOKATSPOR A.Ş. LİGİN SONUNA ADETA DEMİR ATTI…

ABONE OL
24 Eylül 2019, 09:23:07

Bordo Beyazlı ekip, ligde 4.hafta sonunda Artvin Hopa karşısında da eli boş döndü ve bu haftayı da puansız kapatarak. Ligin sonuna adeta demir attı.

Tokatspor A.Ş. deki durum ortada. Transfer tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan ve lige alt yapıdaki gençlerle devam eden bordo beyazlı ekip, lige bir türlü tutunamıyor bu maç sonuçlarına yansıyor. Geçen hafta köşe yazımda da belirttiğim gibi Tokatspor .A.Ş. nin lig ikincisi Artvin Hopa karşısında hiç şansının olmadığını ifade etmiştim, nitekim de tahminlerim doğru çıktı ve takım Artvin Hopa deplasmanından puan çıkaramadı ve ligin 4.hafta sonunda 1 puanla ligin alttan ikinci sırasında yer aldı.

Burada her şey açık ve net gözüküyor ki siz bu kadro yapısı ile bu ligde başarılı olma şansınız yok. Genç ve tecrübesiz bir kadro rakipleri karşısında tutunamıyor, buda sonuçlara yansıyor, durum böyle devam ederse ve acil önlemler alınmazsa Bal ligine düşmemiz kaçınılmaz olur.

Tokatspor A.Ş. bu hafta sonu da yine bir deplasman maçı var. Rakip Düzcespor. Ligde 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ligde 5 puanla 9. Sırada bulunuyor. Rakip kendi saha ve seyirci avantajını iyi bir şekilde kullanmak isteyecektir. Burada Bordo Beyazlı ekibin galibiyetle dönmesi zor gibi gözüküyor, bu deplasmandan alınabilecek bir beraberlik iyi sonuç olacaktır.

Bu olumsuz giden durumu ortadan kaldırmak için, şu anki mevcut yönetim, takımın bu ligde tutunmasını ve başarılı olmasını istiyorsa, yapılacak iş bir an önce Transfer tahtasını açmalı ve lig arasında isabetli transferler yapmasıdır. Şayet bunu yapmazsa lige yine bu gençlerle devam ederseniz o zaman Bal ligine düşmemiz kaçınılmaz olur, çünkü oynadığınız rakipler 3.lig temsilcileri ve çoğu da tecrübeli futbolcular, aralarında üst liglerde zamanında  isim yapmış oyuncuların da bulunduğu ligde oynuyorsunuz.

DİKKAT!  TOMBUL ENİŞTE

Diğer bir husus ise aşırı yüksek olan maç bilet fiatları, seyirci ve taraftar bu durumdan çok şikayetçi. Bu konuda yönetim, maç bilet fiatlarının düşürülmesinin söz konusu olmadığı ve şu an uygulanan fiatların devam edeceği ifade edilmektedir. Öyle gözüküyor ki bu durum sezon sonuna kadar devam edecek. O zaman da stada girecek  seyirci ve taraftar bulamazsanız.

Bakalım gelecek günler neyi gösterecek, bunu hep beraber yaşayıp göreceğiz…

 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet