Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TOKAT TURİZMİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

TOKAT TURİZMİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

ABONE OL
08 Kasım 2019, 11:40:57
Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr Ali Çelik, beraberinde İl Özel İdaresi Turizm ve Tanıtım Müdürü Seyit Ali Kindan ile birlikte Samsun'da turizmi geliştirmeye yönelik bir dizi ziyarette bulundu.

KATİD (Karadeniz Turistik İşletmeler Derneği) Başkanı Murat Toktaş, TURSAB(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği) Orta Karadeniz BTK. Başkanı Yılmaz Uzunlar, OMÜ (Ondokuz Mayıs Üniversitesi) Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç Dr. Yetkin Bulut, SAMTİAD (Samsun Turizm Ve İşadamları Derneği) Başkanı Mustafa Öztürk, Lovelet Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Mustafa Süzen, Çerkez İş İnsanları Derneği ve Amerikan Life Okulları Kurucu Başkanı Sedat Uygun, TURSAB Orta Karadeniz Btk Genel Sekreteri Fatma Çiçek ve Ajans Mina Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Ayes ile bir araya gelen Başkan Çelik; “TURSAB Orta Karadeniz BTK Başkanlığına yeniden seçilen Yılmaz Beyi tebrik ediyorum. Turizm derneklerinin değerli başkanları ve TURSAB ile Tokat’ın da içinde bulunduğu rotadaki tur sayılarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapılmasını önemsediğimizi bu görüşmemizde bir kez daha yinelemek istiyorum. Sizlerin de vereceği katkı ile bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış, bu medeniyetlerin izlerini hala üzerinde taşıyan, mutfağı ile ünlü bir çok şehre rakip olacak bir sofraya sahip Tokatımızı, hem kültürel, hem sağlık, hem de doğa turizmi açısından gezginlerin kullanımına sunulması bizler için çok önemli. Şimdiden vereceğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan ziyaret sonrasında JOLLY Tur İnfo Grubuna bağlı rehberler ve acenteler Tokat’a gelerek şehrin tarihi ve kültürel eserlerini ziyaret etti. Turizm İl Müdür Yardımcısı Ali Uçar ve İl Özel İdaresi Turizm ve Tanıtım Müdürü Seyit Ali Kindan’ın refakat ettiği misafirlerin önümüzdeki yıllarda yeni gezginleri şehre getirmesi hedefleniyor.

DİKKAT!  CC Krem Nedir?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet