Dolar 32,5914 0.34%
Euro 34,8219 0.22%
Gram Altın 2.504,71 0,81%
Çeyrek Altın 4.361,00 0,53%
Yarım Altın 8.880,00 -0,07%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat-Niksar Karayolu’nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobil Takla Attı: Şans eseri Yaralanan Olmadı

Tokat-Niksar Karayolu’nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobil Takla Attı: Şans eseri Yaralanan Olmadı

ABONE OL
17 Ocak 2024, 13:43:17

Tokat’ın Niksar ilçesinde, Mercimekdüzü mevkiinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil takla atarak ters döndü. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçta maddi hasar meydana geldi.

Olay, Tokat-Niksar Karayolu üzerindeki Mercimekdüzü mevkiinde gerçekleşti. Seyir halindeki bir otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak takla attı ve ters döndü. Kazayı görenler hemen olay yerine yardıma koşarken, sağlık ekipleri ve polis de kısa sürede olay yerine ulaştı.

Yapılan incelemeler sonucunda, kazada şans eseri yaralanan olmazken, sadece araçta maddi hasar meydana geldiği belirlendi. Ters dönen otomobil çevredeki diğer sürücülerin dikkatini çekerken, olay yerine gelen çekici yardımıyla araç yoldan kaldırıldı.

Kazanın neden meydana geldiği ve aracın sürücüsünün durumuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, sürücülere trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, benzer olayların önüne geçilmesi için önlemlerin artırılacağını belirttiler. Trafik kazası sonrasında bölgedeki trafik akışı bir süreliğine aksarken, ekiplerin müdahalesiyle normale döndü.

Tokat-Niksar Karayolu’nda Meydana Gelen Trafik Kazasında Otomobil Takla Attı: Şans eseri Yaralanan Olmadı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  ESNAF ODALARI BAŞKANLARINDAN BAŞKAN EROĞLU’NA ZİYARET
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet