Dolar 32,5900 0.33%
Euro 34,8141 0.17%
Gram Altın 2.508,44 0,96%
Çeyrek Altın 4.370,00 0,74%
Yarım Altın 8.899,00 0,15%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Tokat Belediye Başkanı Adayı Eyüp Eroğlu’na Hazırlıklar Devam Ediyor

Tokat Belediye Başkanı Adayı Eyüp Eroğlu’na Hazırlıklar Devam Ediyor

ABONE OL
09 Ocak 2024, 14:25:15

Tokat’ta heyecan dorukta! AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu için şehir hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla üçüncü kez aday gösterilen Eroğlu, Tokatlılarla buluşmaya hazırlanıyor.

Hazırlıklar Hız Kazanıyor

Tokat, AK Parti’nin üçüncü kez Belediye Başkan Adayı gösterdiği Eyüp Eroğlu’nu karşılamak için heyecanla hazırlanıyor. İstanbul’da düzenlenen aday tanıtım toplantısında ismi duyurulan Eroğlu için şehirde hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Cumhurbaşkanı’nın Onayıyla Yola Devam

Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yerel seçimleri öncesinde AK Parti’nin Tokat Belediye Başkan Adayı olarak Eyüp Eroğlu’nu açıkladı. Parti, yerel seçim hazırlıklarını başlatarak Eroğlu ile devam etme kararı aldı.

Heyecanlı Paylaşımlar ve Vaatler

Eyüp Eroğlu, adaylığının duyurulmasının ardından sosyal medya hesabından Tokatlılarla heyecanını paylaştı. Yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla üçüncü kez aday gösterilmenin mutluluğunu dile getirdi. Yeni projeler ve Tokat’a özgü hizmetlerle şehrin geleceğine katkıda bulunacaklarını ifade etti.

Karşılama Programı

Başkan adayı Eroğlu, bugün saat 15.00’te Çevreyolu girişinde karşılanacak. Daha sonra saat 16.00’da Kanal Tokat kenarında buluşma gerçekleştirilecek. Şehirdeki Hıdırlık Köprüsü güzergahına sahne kuruldu ve kavşaklar AK Parti bayraklarıyla süslendi.

Fotoğraf: Hürsöz Gazetesi

Tokat Belediye Başkanı Adayı Eyüp Eroğlu’na Hazırlıklar Devam Ediyor yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Ballıca Mağarası Kurban Bayramında ziyaretçi rekoru kırdı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet