Dolar 32,5904 0.33%
Euro 34,8301 0.21%
Gram Altın 2.505,68 0,85%
Çeyrek Altın 4.364,00 0,60%
Yarım Altın 8.886,00 0,00%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
TEMA VAKFI GÖNÜLLÜLERİNİ BEKLİYOR

TEMA VAKFI GÖNÜLLÜLERİNİ BEKLİYOR

ABONE OL
27 Mart 2018, 08:34:05

TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği yaşanabilir bir gelecek için çalışmalarını sürdürüyor.

            TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliğini gönüllü olarak yürüten Nermin Kurddan, görevini yeni İl Temsilcisi Oğuzhan Aydın’a devretti. Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkları korumak için çalışan TEMA Vakfı’nı temsil etmenin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Oğuzhan Aydın ülke genelinde var olan 700 bin gönüllünün TEMA Vakfı’nın en büyük gücünü oluşturduğunu söyledi.

            Tokat’ın doğal varlıklarını ve sürdürülebilir yaşamı korumak üzere gönüllü ekibi ile birlikte çalışacağını belirten Aydın, “Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA ve Genç TEMA gruplarını oluşturarak ilimizdeki gönüllü sayımızı artırıp, ilimize doğa ve çevre konusunda en üst düzeyde katkı sağlayacağız. Bunun için de her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacımız var. Herkesi TEMA gönüllüsü olmaya ve destek vermeye çağırıyoruz” dedi.

            TEMA Vakfı Tokat İl Temsilciliği ekibi olarak yaşanabilir bir gelecek için çalışmalar gerçekleştireceklerini belirten Aydın, bu kapsamda doğal varlıkların korunması için kamuoyunu bilinçlendirme çalışmaları yürüteceklerini, verimli tarım topraklarının, su varlıklarının, mera ve orman alanlarının korunması için çalışacaklarını söyledi. Ekolojik okuryazar bireylerin yetişmesi için okullar ve gönüllü öğretmenlerle iş birliği gerçekleştireceklerini belirten Aydın, TEMA Vakfı’nın ücretsiz doğa eğitimlerini toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştıracaklarını ifade etti.

DİKKAT!  GEÇEN YIL BİR MİLYONDAN FAZLA ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet