Dolar 32,5331 0.08%
Euro 34,9828 -0.09%
Gram Altın 2.438,87 0,11%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.387,00 0,05%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
SÜLEYMAN ERKAN’IN HEYBESİNDEKİLER

SÜLEYMAN ERKAN’IN HEYBESİNDEKİLER

ABONE OL
12 Eylül 2018, 14:11:42

Gazetemizin ‘Sevgi Yolu’ yazarı Süleyman Erkan, yılların yol yürümüşlüğü, dere tepe aşmışlığında, heybesinde biriktirdikleri ile İLK KİTABINI “Heybemdekiler” adıyla çıkardı. Göl Kitap Yayıncılık tarafından basımı gerçekleştirilen kitabını teslim alan Erkan, gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç’a hediye etti.

            “Okumak ayrı bir tat ve lezzet verir insana, yazmak ayrı bir duygu ve düşünce katar yaşama. Yazı yazmak emek, düşünce, gözlem, inceleme ister. Bir fikri veya olayı enine, boyuna saydam bilime dayalı dolu dolu yazmak kolay olmasa gerek. Köşe yazımda bir sayfayı yazabilmenin günlerimi, haftalarımı aldığına şahit oldum. Aslında bir iki sayfa yazmak kaç dakikanızı alır ki diye düşünebilirsiniz.” Diye yazarak önsözüne başlayan yazar Süleyman Erkan, “üretmekten, paylaşmaktan, dostluktan yana neler varsa Tokat Gazetesi’ndeki “Sevgi Yolu” köşemde yazıp, içlerinden seçtiklerimi “Haybemdekiler” adlı kitabımda sözlerle buluşturdum. İyi okuma dileklerimle seygiler, saygılar” ifadeleriyle bitirdi.

GAZETECİ FATİH KILIÇ DA YAZDI

            Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç da yazar Süleyman Erkan’ın ilk kitabı için bir yazı kaleme aldı. Kılıç, “Yolu Sevgi Olanın Menzili Mutluluktur” başlığı ile kaleme aldığı yazısında “İnanırız ki, yolu sevgi olanın menzili mutluluktur. Süleyman Erkan gibi gönlü sevgi, saygı, çalışma azmiyle dolu bir insanın sırtındaki ‘Heybede’ nice güzellikler olur. “Heybemdekiler” diyerek bugün okurlarına sunduğu kitabını büyük bir keyifle okuyacağız. Sohbetindeki tadı yazılarında da bulacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerine yer vererek, kitabı kamuoyuyla paylaştı.

DİKKAT!  VAKIF HAFTASI KUTLANIYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet