Dolar 32,5944 0.36%
Euro 34,8689 0.38%
Gram Altın 2.504,82 0,82%
Çeyrek Altın 4.361,00 0,53%
Yarım Altın 8.882,00 -0,05%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
NESRİN BAŞ’TAN AVRUPA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

NESRİN BAŞ’TAN AVRUPA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

ABONE OL
20 Nisan 2023, 21:43:47

“Avrupa Üçüncülüğü” başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Nesrin Baş, spor dünyasında adından sıkça söz ettiriyor. Türkiye’nin gururu olan başarılı sporcumuz, Avrupa’nın en iyi üçüncüleri arasında yer alarak ülkemizin başarısını tüm dünyaya göstermiştir. Yaptığı üstün performansla birçok gencin spor hayatında ilham kaynağı olan Nesrin Baş’ın başarıları, spora olan ilginin artmasında da etkili olmaktadır. Kendisini ve ülkemizi temsil eden Nesrin Baş’ı gururla desteklemeye devam ediyoruz.

Nesrin Baş: Bronz Madalyalı Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonu

Nesrin Baş, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda kadınlar 68 kilogramda mücadele etti ve bronz madalya müsabakasında Avrupa üçüncüsü oldu. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi olan Baş, gelecekte olimpiyat şampiyonu olarak görülmek isteniyor.

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası

Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası, her yıl düzenlenen ve Avrupa’nın en iyi güreşçilerinin katıldığı bir yarışmadır. Yarışmada kadınlar ve erkekler farklı kategorilerde yarışırken, Nesrin Baş kadınlar 68 kilogramda mücadele etti.

Nesrin Baş’ın Başarısı

Nesrin Baş, Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Baş, güreşçilik kariyerinde birçok başarıya sahiptir ve gelecekte olimpiyat şampiyonu olması umulmaktadır.

Kadınlar 68 Kilogram

Kadınlar 68 kilogram kategorisi güreşte oldukça zorlu ve rekabetçi bir kategoridir. Nesrin Baş, bu kategoride gösterdiği üstün performans ve mücadele ile bronz madalyanın sahibi oldu.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi

Nesrin Baş, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğrencidir. Üniversitenin spora verdiği önem sayesinde, Nesrin Baş gibi başarılı sporcular yetiştirilmektedir.

Gelecekteki Başarıları

Nesrin Baş’ın gelecekteki başarılarına inanmak zor değil. Başarılı güreşçi, olimpiyat şampiyonu olmak için mücadele etmeye devam edecektir. Ülkemize büyük gurur yaşatan Nesrin Baş, gelecekte daha büyük başarılara imza atacaktır.

DİKKAT!  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Üniversitemizi Ziyaret Etti

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet