Dolar 32,5647 0.07%
Euro 34,8998 0.16%
Gram Altın 2.425,31 0,09%
Çeyrek Altın 4.122,00 0,05%
Yarım Altın 8.369,00 0,05%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Milli Eğitim Bakanı Özer: “Hep birlikte hizmet sunacağız”

Milli Eğitim Bakanı Özer: “Hep birlikte hizmet sunacağız”

ABONE OL
17 Nisan 2023, 17:28:10

Milli Eğitim Bakanı Özer, eğitim sistemimizin geliştirilmesi ve öğrencilerimizin başarısı için tüm kesimlerin birlikte hareket etmesi gerektiğine vurgu yaparak, hizmet sunma konusunda işbirliği çağrısı yaptı. Bu amaçla, herkesin katkı sağlamasının önemine dikkat çeken Bakan Özer, eğitim alanında güçlü bir gelecek için hep birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Bu açıklamalar, eğitim sorunlarına çözüm bulmak için ortak hareket edilmesi gerektiğinin altını çiziyor ve Türkiye’nin eğitim sektöründeki ilerlemesine pozitif katkıda bulunmayı hedefliyor.

Sıra Milletvekili Adayı Mahmuz Özer, Ünye’de Seçim Koordinasyon Merkezi Açtı

Bakan Mahmut Özer, Ünye ilçesinde AK Parti Ordu İl Teşkilatı’nın il genelinde kuracağı seçim koordinasyon merkezlerinin ilk açılışını gerçekleştirdi. Genede ile devam edecekleri hizmetleri anlatırken, yapılması planlanan ve yarım kalan yatırımların devam edeceğini belirtti.

Bakan Özer’İn Konuşması

Bakan Özer, Tokatlı olduğu halde Ordu’ya milletvekili adayı olmasını eleştirenlere cevap vererek, inşallah sizlerle el ele vererek Ordumuzu çok daha iyi noktalara getireceğiz. Nasıl 20 yıl içerisinde Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Ordumuz, eğitimden sağlığa tüm alanlarda hizmet aldıysa bundan sonra da inşallah birlikte, beraberlik içerisinde bu hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ünye Kültür Merkezi Yeniden İhaleye Çıkıyor

Bölgedeki yatırımlara değinerek yarım kalan hizmetlerin kısa sürede tamamlanacağına dikkat çeken Bakan Özer, “Ordu’nun her alanında ve özellikle eğitimle ilgili inşallah her türlü sorumlu adım çözeceğiz. Sadece eğitim alanındaki yatırımlar değil mesela Ünye’mizin yıllardan beri kronik olan kültür merkezi sorununu çözeceğiz. Buraya gelmeden önce kıymetli kültür bakanımızla görüştüm. Yüzde 20’si bitmiş olan ve tasfiye edilen Ünye Kültür Merkezimizin ihalesine en kısa zamanda çıkıyoruz. Bakanlığımız yeniden ihale iznini bugün itibariyle Ordu’muza, Ünye’mize gönderiyor” ifadelerine yer verdi.

Ünye Akkuş Niksar’la Tokat’a Bağlantı Yolu

Bakan Özer, “Ünye Akkuş Niksar’la Tokat’a bağlantıyla ilgili biliyorsunuz ihalesi bitti. O yolumuzu Ulaştırma Bakanımızla görüştük. İnşallah seçimden önce temelini hep birlikte atacağız. Ve o yolla birlikte Ünye limanınızın ticaret hacmini çok daha yüksek seviyelere çıkartacağız” diye konuştu.

DİKKAT!  Tokat’ta otomobil istinat duvarına çarptı: 3 yaralı

Mahmut Özer’den Seçmenlere Çağrı

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, açıklamalarında 14 Mayıs’ta seçmenden destek isteyerek şunları söyledi:

“Son 20 Yılın Hikayesi”

“Son 20 yılın hikayesi bu ülkenin kendi ayakları üzerinde durma hikayesidir. Son 20 yılın hikayesi Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde yerli ve milli davanın hikayesidir. İnşallah sizlerle birlikte tüm milletvekili adaylarımızla birlikte yepyeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu yolculukta bizimle birlikte hareket etmeye var mısınız? 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımızı tekrar lideriniz olarak seçmeye var mısınız? Sizler bizlere destek verdikçe Allah’ın izniyle Türkiye çok daha güzel olacak. Ordumuz çok daha güzel olacak.”

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet