Dolar 32,3728 0.15%
Euro 35,0737 -0.06%
Gram Altın 2.325,09 0,20%
Çeyrek Altın 4.195,00 0,07%
Yarım Altın 8.145,00 0,37%
Tam Altın 15.985,93 1,94%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
İstanbul Esenyurt Hakkında

İstanbul Esenyurt Hakkında

ABONE OL
03 Temmuz 2022, 15:09:12

İstanbul Avrupa Yakası’nın kalabalık, gözde ve ilgi gören illerinden birisi de Esenyurt’tur. Esenyurt hem merkezi oluşu, hem büyük iş yerlerini yakınlığı hem de etrafındaki görülecek yerleri ile ilgi odağı bir ilçedir. Mutlaka görülmesi gereken tarihi yapıtlar ve parkları ile tam bir kültür ilçesidir diyebiliriz. Aynı zamanda da alışveriş merkezlerinin bulunması ve merkezi konumu ile hemen her yere yakın oluşu sayesinde tercih edilen gözde yerlerdendir. Tüm bu sebeplerden dolayı ilçeyi birçok insan hem şehir içi hem de şehir dışından gelmektedir. Yurt dışından da gelen turist sayısı oldukça fazladır. Çok sayıda misafiri konuk eden Esenyurt semtinde konaklama en büyük ihtiyaçlar arasındadır. İlçe içerisinde hem uygun fiyatlı hem de temiz otel bulmak için adres ise burasıdır. Loss Hotel ilçenin merkezi yerinde ve en çok tercih edilenlerdendir.

Bölgedeki Esenyurt otelleri içerisinde birçok farklı kavram vardır. Butik, apart, suit ve pansiyon gibi konaklama seçenekleri ile ve talep gördüğü için fazla otel bulunmaktadır. Bulunan otellerin hemen hepsi uygun fiyatlı ve kaliteli yerlerdir. Çünkü işlerinde uzmanlaşmışlardır. Bunun yanı sıra erken rezervasyon ya da rezervasyon erteleme gibi fırsatları da vardır. Tatilinizin ya da iş seyahatinizin iptal olması durumunda da rezervasyonunuzu ücretsiz olarak iptal etmektedirler. 

Sağlık için de Esenyurt otelleri tercih edilmektedir. Çünkü otel içerisinde bulunan termal sulara sahip havuzlar için insanlar gelmekte ve tatillerine sağlık seyahatini de eklemektedirler. Aradığınız birçok özelliğin bir arada ve merkezde toplandığı yer Esenyurt otelleri diyebiliriz. 

Tüm bu özelliklerin yanı sıra Eskule, Torium ve Akbatı gibi alışveriş merkezlerinin bulunduğu Esenyurt’ta büyük bir alışveriş ağı vardır. Alışveriş merkezlerindeki fiyat uygunlukları ve çeşit fazlalıkları dikkat çekmektedir. Tüm bu çeşitlilik içerisinde otel tercihinizi ulaşımdan rahat konaklamaya her şey dâhil olarak yapmalısınız. Ki Esenyurt otellerinin hemen hepsinde bu hizmet mevcuttur.

DİKKAT!  KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ GÜNÜNDE TURHAL BÖLGE ÇİFTÇİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Sadece oteller değil; Esenyurt bölgesi içerisinde bulunan büyük parklar da mevcuttur. Bu büyük parklar içerisinde ise sauna, sosyal tesisler, Türk hamamı, lokantalar ve tiyatrolar bulunmaktadır. Herkese uygun seçenekleri ile tüm bu hizmetleri Esenyurt otelleri sayesinde keşfedebilirsiniz.

KISACA ESENYURT OTELLERİ

  • Merkezi konumdadır.
  • Etrafında tarihi yerler, büyük parklar ve alışveriş merkezleri bulunmaktadır.
  • Termal havuz dâhil içerisinde birçok hizmet veren yerler vardır.
  • Uygun fiyata sahip ve kalitelidir.
  • Erken rezervasyon, Ücretsiz iptal gibi seçeneklere sahiptir.
  • Müşteri memnuniyeti ön planda tutulmuştur.
  • Otel çeşitleri fazladır. ( Suit, apart otel, pansiyon vb.)
  • Sauna, Türk hamamı, tiyatro vb. yerlere yakındır.

Loss Hotel’de Erken Rezervasyona Özel Esenyurt Otel Fiyatları

Esenyurt’taki butik oteller arasındaki en kaliteli ve en iyi hizmeti sunan konaklama yeri Loss Hotel’dir. Otelin müşterilere sunmuş olduğu hizmet ve güler yüzlü çalışanları diğer oteller ile arasındaki farkı fazlası ile açmıştır. Otelin amacı; müşteri memnuniyetini rahatlık, huzur, mutluluk, kalite ve güler yüzlü ekip içerisinde sağlamaktır. Sırf bu sebepten dolayı diğer Esenyurt otellerinden farklı olarak hizmetlerinin çoğu ücretsizdir. Sunduğu hizmetlerde ve otelcilik işlemlerinde en iyisini müşterilerine yaşatmakta olan otel Esenyurt’taki ilk tercihiniz olacaktır. Otel hakkında daha fazla detaylı bilgi almak için linke tıklayınız. https://losshotel.com/

Loss Hotel, ödeme işlemlerinizi daha kolay hale getirmekte ve müşteri hizmeti kalitesi ile her an yanınızda olmaktadır. Hizmet kalitesi ispatlanmış olsa da yaşayacağınız en ufak sorunda sizler için hazır olacak ekip tüm sorunlarınıza çözümler bulacaktır. İçerisinde birçok aktivite ve eğlence şansı da olan otel, çevredeki birçok yere de oldukça yakındır. Tatiliniz ya da iş seyahatiniz için sunduğu avantajları çok seveceksiniz ve İstanbul’a her gelişinizde tercihiniz Esenyurt otelleri arasında Loss Hotel olacaktır. Siz de kendinizi şımartmak ve tatiliniz en konforlu şekilde yapmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Hemen ön rezervasyon fırsatı ile yerinizi ayırabilirsiniz. Konforunuzdan ve memnuniyetinizden asla ödün vermemeniz için uygun fiyatlar ile Loss Hotel.

DİKKAT!  ENTEGRE SU PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
tasar m 12 01

Otelin bulunduğu konumun merkezi oluşu, etrafında bulunan yerler ve sunacağı hizmet göz önünde bulundurulduğunda en uygun fiyata sahiptir demek çok doğru olacaktır. Esenyurt otelleri arasından en uygun fiyata sahip olan Loss Hotel, apart otel bünyesinde farklı ve kaliteli hizmetlerini güler yüzlü ekibi ile birlikte sunmaktadır. Dilerseniz tek gece dilerseniz de uzun tatilleriniz için rezervasyon oluşturabilirsiniz. Tek kişi kampanyalarının yanı sıra, aile kampanyaları ve çocuklar için olan indirimleri ile de sizlere en iyi hizmeti uygun fiyat seçenekleri ile sunmaya devam etmektedir. 

Loss hotel bünyesinde çift kişilik, tek kişilik ve süit olmak üzere 85 oda mevcuttur. Rezervasyonunuzu ücretsiz yapabilir ya da iptal edebilirsiniz. 7/24 resepsiyon hizmeti ve müşteri hizmeti sayesinde tüm sorularınıza anında cevap bulabilirsiniz. Loss hotel kalitesine ve hizmetini sizde yaşamak istiyorsanız site içerisindeki odalara bakılabilir ve seçenekler arasında değerlendirme yapabilirisiniz. Loss Hotel, uzun yıllardır sektörde tecrübe kazanmış bir tesis olarak kendinden ve hizmetinden emindir. 

Kısa ya da uzun bir tatil, tarihi gezi, iş toplantıları fark etmeksizin İstanbul’a hangi sebep ile geliyor olursanız olun, size tüm hizmetleri sunacak ola ve merkezde bulunan otel Loss Hoteldir. Yıllardır kendini geliştiren ve en iyi hizmeti en uygun fiyata sizlere sunan Esenyurt Loss Hotel’de güzel bir tatil yapabilmek için tarihinizi belirleyin ve hemen ücretsiz rezervasyonunuzu yapın. Bu kaliteyi kaçırmamak için acele edin.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri