Dolar 32,5565 0.04%
Euro 35,0212 0.42%
Gram Altın 2.419,78 -0,14%
Çeyrek Altın 4.115,00 -0,12%
Yarım Altın 8.354,00 -0,13%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ BIÇAKLAYAN ŞAHIS SERBEST

HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ BIÇAKLAYAN ŞAHIS SERBEST

ABONE OL
14 Mart 2020, 11:34:53

Tokat’ta evine hırsızlık amacıyla girdiği iddia edilen Muhamed Gedik’i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan O.G. ile arkadaşı S.K. sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

            Tokat’ta eve hırsızlık amacıyla girdiği iddia edilen Muhamed Gedik’i (23) ile evin sahibi O.G. (24), bıçaklı kavga etti. Hırsızlık şüphelisi Gedik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Perşembe günü saat 17.00 sıralarında Bedestenlioğlu Mahallesi Mimar Sinan Caddesi üzerinde ikamet eden O.G., annesi S.G. ile birlikte alış verişten geldiğinde evlerinin arka balkonun camının kırık olduğunu fark etti. O.G. evin odalarını kontrol etmek için ikinci katta bulunan yatak odasına çıktı. Burada hırsızlık amacıyla eve girdiği iddia edilen Muhammed Gedik ile karşılaştı. İkili arasında çıkan kavgada Muhammed Gedik, O.G.’yi elindeki bıçak ile yüzünden yaraladı. O.G. ise elindeki bıçakla Muhammed Gedik’i baldırından yaraladı. Evdeki sesleri duyan mahalleli polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralanan Muhammed Gedik’i Tokat Devlet Hastanesine götürüldü. Yüzünden yaralanan O.G. ise Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı. Çok kan kaybeden Muhammed Gedik hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gedik’in cansız bedeni otopsi için aynı hastanenin morguna kaldırıldı. Şüpheli O.G.’nin ise tedavisi sonrası gözaltına alınacağı öğrenildi.Olayın yaşandığı evde polis ekipleri inceleme yaptı.

ŞAHISLAR SERBEST BIRAKILDI

            Muhammed Gedik’i öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınıp, savcılıktaki sorgularının ardından Nöbetçi Mahkemeye sevk edilen şüpheliler O.G. ile arkadaşı S.K. (34) adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

DİKKAT!  SALGIN VEYA KARANTİNA ALMAYI GEREKTİRECEK BİR DURUM YOK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet