Dolar 32,3695 0.15%
Euro 34,9616 -0.32%
Gram Altın 2.325,34 0,21%
Çeyrek Altın 4.193,00 0,02%
Yarım Altın 8.117,00 0,02%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“ENGELLİ BİREYLER İÇİN GAYRET İÇERİSİNDEYİZ”

“ENGELLİ BİREYLER İÇİN GAYRET İÇERİSİNDEYİZ”

ABONE OL
11 Mayıs 2020, 14:51:05

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı Tokat Valiliği olarak engelli bireylerin kamu hizmetlerine erişimlerini, hayatlarını ve yaşamlarını kolaylaştırmak onların önündeki engelleri kaldırmak amacıyla eğitimden sağlığa, spordan sanata sunulan tüm sosyal hizmetlerin kalitesini daha da artırmanın gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Tokat Valisi Dr.Ozan Balcı Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Balcı mesajında engelli vatandaşların toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesinin çağdaş toplum anlayışının bir parçası olduğunu vurguladı. Engelli vatandaşlara sahip çıkma, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunma ve yaşamlarını kolaylaştırıcı önlemler almanın herkesin ortak sorumluluğu olduğuna işaret eden Vali Balcı, şunları kaydetti:

“Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri şüphesiz toplumumuzu daha da güçlendirecektir. Bir ülkenin huzuru, ancak onu oluşturan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanabilir.

            Tokat Valiliği olarak engelli bireylerimizin kamu hizmetlerine erişimlerini, hayatlarını ve yaşamlarını kolaylaştırmak onların önündeki engelleri kaldırmak amacıyla eğitimden sağlığa, spordan sanata sunduğumuz tüm sosyal hizmetlerin kalitesini daha da artırmanın her zaman onların yanında olmanın gayreti içerisindeyiz. İlimizdeki tüm paydaşlarımızla işbirliği içerisinde engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata rahatça katılımını sağlayarak Tokat’ımızın engelli dostu bir kent olma konumunu daha da pekiştirmekteyiz.

Bununla birlikte engelli kardeşlerimiz de güçleri ve sahip oldukları değerlerle yapabileceklerinin en iyisini her koşulda yapabilmeli, yaşama sevincini kaybetmemeli ve hayata dört elle sarılmalıdırlar.

Buna örnek olarak tüm zorluklarına rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına her alanda önemli başarılara imza atan engelli kardeşlerimizin verdikleri mücadele gerçekten takdire şayandır.

Bu duygu ve düşüncelerle Engelliler Haftası ile sınırlı olmamak kaydıyla tüm vatandaşlarımızı engelli vatandaşlarımıza yardımcı ve destek olmaya, onların sorunlarını kendi sorunları bilerek üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeye davet ediyor, selam ve sevgilerimle engelli vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum.

DİKKAT!  Otomatik Kepenk Sistemlerinin Çeşitleri Nelerdir?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri