Dolar 32,5874 0.22%
Euro 34,8402 0.48%
Gram Altın 2.414,50 -0,75%
Çeyrek Altın 4.155,00 -0,95%
Yarım Altın 8.434,00 -1,58%
Tam Altın 16.619,70 -2,39%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: CHP’li Belediyelerin Borçları Artıyor

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: CHP’li Belediyelerin Borçları Artıyor

ABONE OL
28 Mart 2024, 16:10:14

Bakan Işıkhan, Türkiye’nin yeni bir döneme gireceğini umut ettiğini belirterek, ülkenin kalkınmasına destek olacak bir dönemin başlayacağını söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Tokat’ta yaptığı açıklamalarda, CHP’li belediyelerin artan borçlarına dikkat çekti.

Bakan Işıkhan, Tokat’a gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında çeşitli temaslarda bulundu. Tokat Havalimanı’nda Vali Numan Hatipoğlu ve AK Parti Tokat milletvekilleri Mustafa Arslan ile Yusuf Beyazıt Cüneyt Aldemir tarafından karşılanan Bakan Işıkhan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile bir araya geldi. Tokat Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen ‘Türkiye Yüzyılı’nda Çalışma Hayatı Buluşmaları’ programında iş dünyasının temsilcileriyle bir araya gelen Bakan Işıkhan, burada yaptığı konuşmada belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan borçlarını ele aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, CHP’li belediyelerin artan borçlarına dikkat çekti.


GJv TvXAAAKXEs
GJv8zhBW4AAYPs9
GJv T1WMAAzbuy

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Borcu 4,5 Milyar Lira

Bakan Işıkhan, Türkiye genelindeki büyükşehir belediyelerinin borç durumunu açıkladı. Ankara, İzmir, İstanbul ve Adana büyükşehir belediyelerinin borçlarının diğerlerini aştığını belirten Işıkhan, ülke genelindeki 30 büyükşehir belediyesinin toplam borcunun 20 milyar lira olduğunu ifade etti. Bu borcun 11’inin CHP’li belediyelere ait olduğunu ve bu belediyelerin borçlarının toplam borcun yüzde 75’ini oluşturduğunu vurguladı. Ankara için ise durumun daha vahim olduğunu belirten Bakan Işıkhan, 30 büyükşehrin toplam borcunun yüzde 25’inin tek başına Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ait olduğunu dile getirdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin borcunun 4,5 milyar lira olduğunu açıklayan Işıkhan, bu rakamın CHP’li olmayan 19 büyükşehir belediyesinin toplam borcuna eşit olduğunu belirtti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin borcu 4,5 milyar lira olarak açıklandı.

Ülkemizin De Bu Vizyonsuzluktan Artık Kurtulmaya İhtiyacı Var

Bakan Işıkhan, CHP’li belediyelerin borçlarını artırarak hizmet ve yatırım eksikliği yaşandığını belirtti. Büyükşehirlerin CHP’li ilçelerinin de benzer bir tabloya sahip olduğunu ifade eden Işıkhan, bu durumun belediyeleri talan etmekten başka bir açıklamasının olamayacağını dile getirdi. Ayrıca, borç sorununun sık sık gündeme geldiğini ve bu kez kamuoyunda daha fazla yankı uyandırdığını söyledi. Bakan Işıkhan, CHP’nin bu durumla ilgili bahaneler üretmek yerine zihniyet değişimine ihtiyacı olduğunu vurguladı.

DİKKAT!  30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu Yoğun Katılımlı Fener Alayı Yürüyüşyle Devam Etti

CHP’nin zihniyet değişimine ihtiyacı olduğunu belirten Bakan Işıkhan, ülkenin bu vizyonsuzluktan kurtulması gerektiğini söyledi.


GJwVdswWMAAvWf
GJwVd1DWYAAo4lF
GJwVdpKXQAAYOM9

Calisma Ve Sosyal Guvenlik Bakani Vedat Isikhan CHPli Belediyelerin Borclari Artiyor
GJwfKT WAAAjhZW

GJwfKm5W4AAkWX

Yeni Bir Dönem Başlayacak

Bakan Işıkhan, Türkiye’nin 31 Mart sonrasında yeni bir döneme gireceğini umut ettiğini belirtti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak borç tahsilatı konusunda gerekenin yapıldığını ve yapılacağını dile getiren Işıkhan, ülkenin hedeflerine ulaşabilmesi için engellerden kurtulması gerektiğini söyledi. Bakan Işıkhan, Türkiye’nin gerçek belediyecilikle kalkınmasına destek olacağı yeni bir dönemin başlayacağını ümit ettiğini ifade etti.

Keşfetmeye Devam Edin

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: CHP’li Belediyelerin Borçları Artıyor yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet