Dolar 32,5668 0.13%
Euro 34,9906 -0.12%
Gram Altın 2.439,55 0,14%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.386,00 0,04%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ATIKSU ARITMA TESİSİNDE BAKIM, ONARIM YAPILACAK

ATIKSU ARITMA TESİSİNDE BAKIM, ONARIM YAPILACAK

ABONE OL
10 Nisan 2023, 00:32:49

Atıksu arıtma tesisleri, çevrenin korunması ve insan sağlığı açısından önemli bir role sahiptir. Bu nedenle, tesislerin düzenli bakım ve onarımına ihtiyaçları vardır. İşte bu yüzden, firmamız güvenilir ve profesyonel bir şekilde atıksu arıtma tesisi bakımı ve onarımı hizmeti sunmaktadır. Tecrübeli ekibimiz, kaliteli ekipman ve malzemeler kullanarak sorunların hızlı bir şekilde çözülmesini sağlamaktadır. Böylece, tesiste verimliliği artırmanın yanı sıra çevre ve sağlık açısından olası riskleri de azaltıyoruz. Siz de atıksu arıtma tesisinizin bakım ve onarımını güvence altına almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Atıksu Arıtma Tesisi Bakım, Onarım ve Revizyon İşi

Tokat Belediye Başkanlığı

4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile Atıksu Arıtma Tesisi Bakım, Onarım ve Revizyon İşi yapımı için teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. İhaleye katılmak isteyenler, ayrıntılı bilgiye EKAP’tan ulaşabilirler.

İhale Konusu Yapım İşi

Atıksu Arıtma Tesisi Bakım, Onarım ve Revizyon İşi kapsamında, Tokat Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi’nde Giriş Terfi Pompası Temini ve Montajı (1 adet) ve Son Çökeltim Tankı Bakım, Onarım ve Revizyonu yapılması (1 takım) istenmektedir. Detaylı bilgi, ihale dokümanında yer alan idari şartnameden edinilebilir.

İhaleye Katılma Şartları

İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri ve yeterlik kriterlerini fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir:

Teklif Vermeye Yetkili Bilgileri:

Tüzel kişilerde isteklilerin yönetimindeki görevliler ile ilgisine göre, ortaklar ve ortaklık oranlarına (halka arz edilen hisseler hariç)/üyelerine/kurucularına ilişkin bilgiler, idarece EKAP’tan alınarak beyan edilmelidir.

İhale Dokümanları:

  • İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu
  • İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat

Mesleki ve Teknik Yeterlilik:

Son on beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin %50 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler sunulmalıdır.

DİKKAT!  Deprem Bölgesinde TMMOB ‘den Çağrı: Deprem Bölgesinde Yıkıntı ve Molozlar İnsan Sağlığına Zarar Vermeyecek Alanlara Dökülmelidir

Benzer İşlere Denk Sayılacak Mühendislik ve Mimarlık Bölümleri:

Çevre Mühendisliği veya Makine Mühendisliği benzer işlere denk sayılacaktır.

İhale Ayrıntıları

  • İhale Tarih ve Saati: 28.04.2023 – 14:00
  • İhale Komisyonu Toplantı Yeri: Yeniyurtmah. 3981 sk. no:3 Tokat – Teknik Hizmetler Binası – Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü – İhale odası
  • Geçici Teminat: İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirledikleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek ve teklifler elektronik ortamda hazırlanarak EKAP üzerinden gönderilecektir. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 45 takvim günüdür.

Sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecektir.

#ilangovtr Basın No: ILN01810398

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet