Dolar 32,3779 0.17%
Euro 35,0114 -0.22%
Gram Altın 2.326,11 0,25%
Çeyrek Altın 4.180,00 -0,29%
Yarım Altın 8.138,00 0,28%
Tam Altın 15.975,60 1,87%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ESNAF İLE BİR YUDUM  ÇAY SICAKLIĞI

ESNAF İLE BİR YUDUM ÇAY SICAKLIĞI

ABONE OL
13 Aralık 2018, 07:13:44

Tokat’ımızda esnaf kesiminin kahvaltı davetlerine icabet eden Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu bu kez Tokat Gaziosmanpaşa Bulvarı Sivri Tekke civarındaki esnafların kahvaltısına konuk oldu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve aynı zamanda Sivri Tekke arkasındaki Plevne Ofset Matbaası sahibi Sezai Kaymak’ın öncülüğü ile civar esnaflarının organize olup hazırladığı kahvaltıya katılan Başkan Eroğlu “bir yudum çay sıcaklığı ile sohbete vurgu yaptı.

KALDIRIM VE IŞIKLANDIRMA SÖZÜ

            Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ile sohbet eden esnafların öne çıkardığı husus, Sivri Tekke arkasındaki ara sokağın kaldırım düzenlemesinin yeniden yapılması ve ışıklandırmalarıyla daha güzel bir ortama kavuşturulması oldu. Konuya sıcak bakan ve en kısa zamanda yapılması için talimat vereceğini belirten Başkan Eroğlu bu vesile ile hizmet sürecinde şehrin belediyecilik faaliyetlerine yönelik sohbette bulundu.

BİR YUDUM ÇAY SICAKLIĞI…

            Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu da katılmış olduğu kahvaltı sohbetinin ardından bir paylaşımda bulundu ve “Bir yudum çay sıcaklığı ile… Bu sabahta esnaf buluşmalarımıza Sezai Kaymak abimizin ev sahipliğinde Sivri Tekke arkasında devam ediyoruz.” diye yazdı.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR

            Davetin ev sahipliğini yapan isimlerden Sezai Kaymak buluşmanın ardından yaptığı paylaşımda “Tokat merkez Gaziosmanpaşa Bulvarı, Sivri Tekke arkası esnafları olarak Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nu bu sabah kahvaltıda konuk ettik. Davetimize icabet eden Sn. Başkan Eroğlu ile belediyecilik hizmetleri üzerine sohbetimizde ilimize yaptıkları ve yeni döneminde yapmak arzusunda olduğu projelerini konuştuk. Davetimize icabet eden, taleplerimizi dinleyen, çözüm üreten Sn. Başkan’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.” ifadelerini yazdı.

DİKKAT!  İL PANDEMİ KURULU TOPLANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri