Dolar 32,3802 0.18%
Euro 35,0301 -0.2%
Gram Altın 2.325,74 0,23%
Çeyrek Altın 4.181,00 -0,26%
Yarım Altın 8.141,00 0,32%
Tam Altın 15.975,60 1,87%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Erkekler Nasıl Yalar? Erkekler Neden Özel Bölgeyi Yalar

Erkekler Nasıl Yalar? Erkekler Neden Özel Bölgeyi Yalar

ABONE OL
18 Ocak 2023, 02:17:43

Erkekler Nasıl Yalar? erkekler neden özel bölgeyi yalar, sever mi? sevmez mi gibi sorularınızın tüm cevabı bu haberimizde.

Erkekler, oral seksin önemini bilirler ve bunu yapmak için isteklidirler. Oral seks, ön sevişmenin önemli bir parçasıdır ve erkekler, zevki arttırmak için özel bölgeyi yalarlar.

erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Erkekler neden özel bölgeyi yalar ? Özel bölgenin daha keyifli yalanması için tavsiyelerimiz sizlerle…

Onu ikna edin

Cunnilingus yaparken, dudaklarını, boynunu öp, meme uçlarını em ve karnını yala. Her zaman yavaş ve emin bir şekilde genital dudaklarının başladığı yere doğru ilerle. Orada, genital dudaklarının üst kısmını yala ve yalamaya, öpmeye ve iç uyluklarına dokunmaya devam et. Bırak partnerin seni arzulasın ve seni istesin. Bir diğer seçenek, partnerinin klitoris ve vajinasını külotunun üzerinden öpmektir. Bu, zevki yoğunlaştırmaya yardımcı olacaktır.

Yavaş olun

Cunnilingus yaparken, partnerinin külotunu çıkarmaya başladığınızda, nazik olun. Klitoris henüz tam olarak uyanmayacaktır, bu yüzden dilinizi yumuşak ve hassas kullanın. Klitoris sertleştiğini hissettiğinizde, doğru yolda olduğunuzu bilin. Klitoris uyandırılabilir ama henüz uyanmamış olabilir. Bu yüzden yavaş ve nazik olun. Vajinasından klitorisine hafif bir yalama ile başlayabilirsiniz.

 erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

erkekler nasil yalar erkekler neden ozel bolgeyi yalar2

Dilinizi kullanın

Dil ve dudaklar, cunnilingus yaparken en önemli araçlarınızdır. Doğru kullanıldıklarında, çoklu orgazm için araçlar olarak kullanabilirsiniz. Bu nedenle, partnerinin klitorisini, vajinasını, genital dudaklarını ve çevresini yalamak, nüfuz etmek ve hatta emmek için dilinizi ve dudaklarınızı kullanın.

Parmaklar iyidir, ancak yalnızca ek olarak

Cunnilingus yaparken, parmaklarını vajinaya sokmanın harika bir fikir olduğu düşünülebilir ancak çoğu kadın orgazmın eşiğindeyken parmakların sokulmasını sevmiyor. Bu nedenle dilinizi kullanın ve devam edin. Eğer yorulduysanız pozisyon değiştirin veya dudaklarınızı kullanın. Ayrıca gerçek kadınların size nasıl mükemmel orgazm verdiği hakkında ipuçları bulabilirsiniz.

Dilinizi hareket ettirme şekliniz önemlidir

Cunnilingus yaparken, vajinanın altından başlayın ve sonra klitorise doğru ilerleyin. Ayrıca, genital dudakları ve vajinal açıklığını yalamak da mümkündür.

  • İpucu 1: Klitorisini uyarmak için dilinizin ucunu hafifçe vurmak için kullanabilirsiniz. Ancak aşırı hevesli olmamaya dikkat edin ve klitoral başlığı geri çekin.
  • İpucu 2: Partnerinin neyi sevdiğini öğrenmek için dilinizi yana, yukarı veya aşağı veya dairesel hareketlerle hareket ettirebilirsiniz.
  • İpucu 3: Klitorisini uyarmak için dilinizin ucunu veya düz kısmını da kullanabilirsiniz. Dilinizi tüp benzeri bir yapı haline getirerek vajinaya doğru nazikçe itebilirsiniz.
  • İpucu 4: Klitorisini emmek, orgazmın eşiğindeyken iyi bir fikir olabilir.
  • erkekler neden özel bölgeyi yalar , erkekler neden yalar , erkekler nasıl yalar

Emmek önemlidir

Başlıktan da anladığınız gibi emmeyi bırakmayın.

Yeterince sıcak? Ellerini kullan

Cunnilingus yaparken, penetrasyon yapmak yerine, bölgenin üst kısmına (tam olarak genital dudakların başladığı yer) dokunabilir, açık tutabilir, okşayabilir veya elinizi nazikçe oraya yerleştirebilirsiniz. Aynı zamanda, partnerinin göğüslerini, karnını ve iç uyluklarını da okşayabilirsiniz.

Farklı pozisyonlar deneyin

Cunnilingus yaparken pozisyonlar, deneyiminizi ve nasıl hissettirdiğini değiştirebilir. En temel pozisyon, sizinle bacaklarının arasında uzanmasıdır. Ancak, 69 pozisyonu da var, bu sizin de oral seks yapmanızı sağlar. Yan yana yatarak yapabileceğiniz 69 pozisyonu da var. Ayrıca, kadının cinsel organlarını yüzünüze getirdiği, bacaklarını desteklediği, sizin oturduğunuz pozisyonlar da deneyebilirsiniz.Kadınlar için oral seks rehberini de okumak isteyebilirsiniz.

Ona kendinizden ne kadar keyif aldığınızı söyleyin

Cunnilingus yaparken, kadınlar genellikle erkeğin bacaklarının arasına girdiğinde endişelidirler. Örneğin, iyi mi yapıyorum? Bu hoşuna gidiyor mu? Onu reddediyor muyum? Bu nedenle, göz teması kurun ve partnerinize ne kadar eğlendiğinizi söyleyin. Ayrıca, onun açılmasını izleyin ve rahatlamasını sağlamak için ona ne kadar hoşlandığınızı belirtin.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri