Dolar 32,3258 0.23%
Euro 35,0801 -0.15%
Gram Altın 2.282,26 0,21%
Çeyrek Altın 4.141,00 -0,48%
Yarım Altın 8.017,00 -0,47%
Tam Altın 15.728,29 0,51%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

ENGELLİ BİREYLER VE AİLELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

ABONE OL
04 Aralık 2019, 10:38:08
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Tokat Belediyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi işbirliğinde engelliler ve aileleri için kahvaltı programı düzenlendi.

Belediye Hıdırlık Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı ve eşi Sonay Balcı, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay, TSO Başkanı Ali Çelik, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz, Tokat Sakatlar Derneği Başkanı Ali Aras, Türkiye Beyaz Ay Derneği Tokat Şube Başkanı Suna Arslan Köten ve çok sayıda davetli katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Türkiye Sakatlar Derneği Tokat Şubesi Kadın Kolları Başkanı Türkan Al Balcı engelli bireylerin beklentilerini ve toplumda yaşadıkları sorunlarla ilgili genel bilgilendirme yaptı.

ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

Tokat’ın engelli dostu bir şehir olduğunu belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, “Engelli Yaşam Merkezi konusunda harekete geçilmesi kanaatindeyim. Valiliğimiz, belediyemiz, Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzle birlikte hızlı bir şekilde bu çalışmaya başlamamız gerekiyor. Kurumlarımız, okullarımız var ancak her gün ayakta tutabilmek, hayata tutunmalarını sağlamak ve annelerini, babalarını rahatlatabilmek en önemli görevlerimizdir. Cennetin Çiçekleri çocuklarımızı bugünlere getiren ve bir saniye gözünü onlardan ayırmayan annelerimizin neler hissettiğini iyi biliyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Bizler de annelerimizin her daim yanlarında olmaya gayret ettik. Sizlere her daim gönlümüz de, kapımız da açık. Bu programda emeği geçenlere, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZ ÇÖZÜM İÇİN VARIZ”

Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı yaptığı konuşmada; “Devletimizin engellilere yönelik kolaylıkları yardımları oluyor. İnşallah daha çok yardım yapacağız. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Onların ailelerinin kaygılarını yüreğimizde hissediyor ve buna göre planlamamızı yapıyoruz. ” dedi.

DİKKAT!  CHP TOKAT GENÇLİK KOLLARINDAN KADINA ŞİDDETE TEPKİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri