Dolar 32,5652 0.04%
Euro 34,8682 -0.05%
Gram Altın 2.428,64 -0,06%
Çeyrek Altın 4.125,00 -0,55%
Yarım Altın 8.377,00 -0,52%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
EN GÜZEL HEDİYE ‘KİTAP’

EN GÜZEL HEDİYE ‘KİTAP’

ABONE OL
01 Haziran 2020, 14:10:59

İşitme Engelli Yazar Turan Yalçın, toplumda okuma alışkanlığının geliştirilmesi için genç, yaşlı herkese kitap hediye ettiğini belirterek en güzel hediyenin kitap olduğunu söyledi.

            Çevresindeki insanlara kitap hediye etmenin öneminden bahsettiğini ifade eden Yalçın, kendisinin de gençlere ve yaşlılara kitap hediye ettiğini belirtti. İstanbul’da faaliyet gösteren Yaşam Medikal sahibi Pazarlı Taner Yalçın’ın kitap hediye etme çağrısına kulak vererek, ‘Sende Kafadan Engellisin’ isimli kitaptan 100 tane alıp Pazar’da gençlere hediye ettiğini belirten Yalçın, bu durumun kitapseverleri mutlu ettiğini vurguladı.

Taner Yalçın’ın gençlere kitap hediye etmesinden çok büyük mutluluk duyduğunu belirten Yalçın, kitabı hediye ettiği kişilerden çok güzel dönüşler aldığını da söyledi. Yalçın, “Okumaya ve okutmaya gönül verdim. Kitabı okuyanlar  hemen  sevdiklerine de okutacaklarını, okul açıldığı zamanda  öğrencilerine tavsiye edeceklerini  söylediler. Kitabın kahramanlarının başarısını örnek aldıklarını ve oradaki önerileri uygulayarak gelişmeye çalışacaklarını vurguladılar. Hatta Tokat’ta okuyan bazı Üniversitelilere vermiştim memlekette ailelerine okuttuklarını belirterek sosyal medyadan bana ulaşıp teşekkür ettiler. Bazıları da çevrelerine hediye ettiler. Bir yazarı mutlu eden de budur. ” dedi.

“İNSANLARA KİTAP ULAŞTIRILMASI ÇOK GÜZEL BİR PROJE”

       Yalçın kitap hediye etme konusunda şunları söyledi:  “Liselerde yaptığım konuşmalarda mutlaka en çok okuyan 3 veya 5 öğrenciye kitap hediye ederek onlardan en az 5 veya 10 öğrenciye okutmalarını sözü alıyorum.  İmkanım en fazla 3 veya 5 Kitap hediye etmeye yetiyor. Okullar ve maddi durumu iyi olanlarda  gücü oranında  geliştiren kitapları alsa bizde onlar adına hediye etsek   okumayı topluma   fert fert  aşılayabiliriz. Bu  konuda beni anlayarak  hemen harekete geçen ve uygulayan  Yeğenim Taner Yalçın’a teşekkür ederim.  Pandemi günlerinde dışarı çıkamayanlara kitap ulaştırılması projesinin de çok güzel bir proje olduğuna inanıyorum. Bu  projenin yaz  boyunca uygulanması  gençlere faydalı olacak mutlaka. Bu konuda valimizi tebrik ederim” dedi.

DİKKAT!  ÖZGÜVEN OKULU  8. BÖLÜM ZAMAN PLANLAMASI VE ÖZGÜVEN

        Çocuklar kendilerine kitap hediye edenleri asla unutmadığını da belirten Yalçın, “ Bana kitap hediye edenleri  ben unutmadım. Benim kitap hediye ettiklerim ve tavsiye ettiklerimden bilinçli ve  hakiki manada  okuduklarından faydalanan da  beni unutmadı. Okullarına  konuşmaya davet eden öğretmenler, kitaplarımı alıp  çevresine hediye eden  yakınlarımız bunların en güzel örneği değil mi?”

“OKUMAK GELİŞTİRİR”

Yaşam Medikal sahibi Taner Yalçın ise, “ Ben hep okuyarak geliştim.  Turan amcamın verdiği kişisel gelişim dergi ve kitapları ufkumu açtı. Kendime söz vermiştim. İlerde beni geliştiren kitapları maddi imkanım olursa alarak gençlere bol bol hediye edeceğim diye. Bugün bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kızım Duru başta olmak üzere akrabalarımızın çocuklarının da kitap okumayı seven insanlar olarak yetişmesine gayret edeceğim.” dedi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet