Dolar 32,5944 0.36%
Euro 34,8689 0.38%
Gram Altın 2.504,82 0,82%
Çeyrek Altın 4.361,00 0,53%
Yarım Altın 8.882,00 -0,05%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
EMİRSEYİT’TE 5’İNCİ BAĞ YAPRAĞI FESTİVALİ YAPILDI

EMİRSEYİT’TE 5’İNCİ BAĞ YAPRAĞI FESTİVALİ YAPILDI

ABONE OL
24 Temmuz 2018, 14:05:15

Emirseyit Belediyesince geleneksel olarak düzenlenen Bağ Yaprağı Kültür ve Dayanışma Festivalinin bu yıl 5’incisi yapıldı.

            Emirseyit Belediyesi tarafından bu yıl 5’ncisi düzenlenen Geleneksel Bağ Yaprağı Kültür ve Dayanışma Festivali’ne Tokat Belediye Başkanı Av Eyüp Eroğlu, AK Parti Tokat Milletvekilleri Av. Yusuf Beyazıt, Av. Mustafa Arslan ve Ak Parti İl Başkanı Metin Polat, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Çevreli Belediye Başkanı Ercan Gürer, eski Güryıldız Belediye Başkanı Hüseyin Uçar ve Tokatlı iş adamlarından Hasan Hüseyin Koç katıldı. Belde halkının da büyük ilgi gösterdiği festivalde karakucak güreşleri yapıldı ve Türk Halk Müziği sanatçıları konser verdi. Emirseyit Belediye Başkanı Ertuğrul Ağıl festival sonrası yaptığı açıklamada, “Kıran kırana geçen Karakucak Güreşlerine ve Türk halk müziği sanatçılarının verdiği konserlere katılım sağlayan, sabahın erken saatlerinden itibaren geç vakte kadar bizlere yalnız bırakmayan tüm katılımcılara şahsım ve Emirseyit belde hakkı adına teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

GURBETCİ GÜREŞÇİDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

            Emirseyit Belediyesince gerçekleştirilen Bağ Yaprağı Kültür Sanat Festivalinde yapılan Karakucak Güreşlerine Almanya Berlin’de ikamet eden hemşerimiz Tolgahan Deste de katıldı. Hemşerimiz Tolgahan Deste orta boyda aldığı ödülü beldede yaşayan ihtiyaç sahibi bir öğrenciye verilmek üzere Belediye Başkanı Ertuğrul Ağıl’a takdim etti. Ağıl, Deste’nin bu örnek davranışına karşılık, Tolgahan Deste’yi bu anlamlı düşüncesinden dolayı kutluyor, spor hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

DİKKAT!  ENGELLERİ AŞANLAR KİTABININ 2. BASKISI YAPILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet