Dolar 32,4892 0.06%
Euro 34,8164 0.01%
Gram Altın 2.474,86 0,51%
Çeyrek Altın 4.349,00 0,60%
Yarım Altın 8.883,00 0,63%
Tam Altın 17.143,17 1,16%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DKY İnşaatın Yeni Dev Projesi DKY Tem Avrupa

DKY İnşaatın Yeni Dev Projesi DKY Tem Avrupa

ABONE OL
20 Ağustos 2022, 15:53:04

DKY İnşaat Dky TEM Avrupa projesi kapsamında planlanmış olan toplamda 1300 tane daire ile birlikte rahat yaşam oluşturma amaçlıyor. Projelerin hız kesmeden devam ettiği DKY İnşaat yeni gözdesi olarak TEM Avrupa hayalini hayata geçiriyor. Ön talep alınarak başlatılmasına karar verilen bu proje İstanbul Sultangazi bölgesinde başlıyor ve özellikle lokasyonu ile oldukça fazla rağbet göreceği düşünülüyor.

DKY İnşaat yapmış olduğu her projede daha güvenli yarınlar için destek veriyor ve daha kaliteli yaşam alanlarını oluşturarak daha yaşanabilir olası afetlere karşı dayanıklı yapıları ile otoparkı, yeşil alanları gibi pek çok özelleştirmeler ile kaliteli yaşam alanlarını hayata geçiriyor. DKY Sultangazi projesi DKY TEM Avrupa projesinde farklı olarak yenilikçi günümüzün gerekliliklerinden kopmadan daha rahat yaşam alanlarını oluşturuyor.

DKY TEM Avrupa Projeleri Nerede Gerçekleşiyor?

Dky tem Avrupa projesi ayrıntılarına genel olarak bakıldığında proje İstanbul Sultangazi bölgesinde başlıyor.  Sultangazi’de yükselmeye devam ediyor. Bütün proje içeriklerinde olduğu gibi kentsel dönüşümün getirmiş olduğu gereklilikleri de göz önüne alınarak ve bu amaçla bu noktada zararsız profesyonel ve daha rahat şekilde inşa edilmek için çaba gösteriyor. Daha güvenli yarınları elde etmek için Dky TEM Avrupa projesi pek çok başarılı ve profesyonel inşaat personeli önderliğinde devam ettirilerek binlerce kişiyi rahat yaşam alanlarına kavuşturuyor.

Dky TEM Avrupa projesi genel olarak 52 dönüm alan üzerinde yapılması planlanan bu projede 1.300 tane konut yapılması planlanıyor. Bu proje Sultangazi bölgesinde hayata geçirilecek özellikle Tem projesi Avrupa’da yoğun bir alaka görmeye başladı. Çok sayıda konutun yer aldığı bu projeler aynı zamanda TEM otoyolu üzerinde ve Maslak bölgelerine yakın bir konumda yükselecek.

DKY TEM Avrupa Projesinde Öne Çıkan Rahatsızlıklar Nelerdir?

İnşaat sektöründe 1961 senesinden beri kendinden emin adımlar ile ilerlemeye devam eden DKY İnşaat son dönemlerde yapmış olduğu yatırımlar ile adından söz ettiriyor. Bu yatırımlar ile beraber ülkede istihdamı artıracak pek çok kişiyi rahata da ulaştırmış oluyor. Projeleri kapsamında yer alan Dky TEM Avrupa projesi ile daha nitelikli yaşam konutları inşa ederken deprem gibi problemleri de göz önüne alarak rahat alanları zenginleştirmeyi amaçlıyor.

DİKKAT!  Yaz Aylarında Sık Görülen Araç Sorunları ve KASKO

Bütün ailenin ortak noktalarını birleştirecek olan yaşam alanları için güven duyacağınız Dky İnşaat sadece TEM Avrupa projesi kapsamında kalmayarak pek çok çeşitli proje içinde sizlere hitap edecek olan projeleri hayata geçiriyor. Ev satın alırken ilk akla gelen durumlardan bir tanesi kentsel dönüşüm en önemli ayrıntılardan biridir. Dky TEM Avrupa projesi yaklaşık olarak 1300 Ev yapma sayısı ile yaklaşık binlerce kişiyi barındırmayı amaçlayarak yapmış olduğu konut sayısı ile de oldukça dikkat çekiyor. İstanbul’da yer alan yapı stok kapasite sorunlarını bilen DKY inşaat bu alanda TEM Avrupa projesini hayata geçirmiş ve bu konuda hassas bir şekilde davranarak bütün projelerini kentsel dönüşüme uygun bir şekilde gerçekleştiriyor.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet