Dolar 32,3403 0.24%
Euro 35,1088 -0.14%
Gram Altın 2.306,40 1,27%
Çeyrek Altın 4.165,00 0,10%
Yarım Altın 8.062,00 0,09%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
DKY İnşaat Kartal’da Kentsel Dönüşüme Başladı

DKY İnşaat Kartal’da Kentsel Dönüşüme Başladı

ABONE OL
20 Eylül 2022, 13:05:36

DKY İnşaat Kartal’da Kentsel Dönüşüme Başladı

İstanbul’un birçok ilçesi çarpık kentleşmenin sonucu yeniden yapılanma ile dönüştürülmeye başlanırken, birçok inşaat firması kentsel dönüşümde daha yaşanabilir alanlar tasarlıyor. Sektördeki yarım asırlık tecrübesiyle birçok projeye imza atan DKY İnşaat, İstanbul’un kentsel dönüşüm başlatılan ilçelerinden Kartal’da da DKY Kartal Konut Projesini hayata geçirdi.

‘Her şeyin bir tık fazlası’ mottosuyla sunumu yapılan DKY Kartal konut projesinde bir evden beklediğiniz her şeyin daha fazlası var. İster oturum ister yatırım amaçlı olsun DKY İnşaat imzasıyla tasarlanan DKY Kartal’dan alacağınız evin daha güzel bir manzara, daha geniş ve konforlu evler, daha büyük yemyeşil parklar, daha fazla aktivite, daha iyi bir konum daha yüksek tavanlar, kolay ulaşım ve daha değerli bir yatırım olması içten bile değil.

Bir kentsel alanın sosyal ve ekonomik sorunlarını onarmak, kentin fiziksel ve çevresel yönlerini ve binaları iyileştirmek için bir şehir planlaması yaklaşımı tanımından yola çıkarak ulaşılabilir, ekonomik ve akıllı projeleri hayata geçiren DKY İnşaat, DKY Kartal projesinde de kentsel yenileme, eski veya bozuk alanları bir topluluğun ekonomik olarak üretken alanlarına dönüştürmeyi amaçlamıştır. Enerji verimliliği ve sosyal kapsayıcılık odaklı şehirler için genel bir planlama ve vizyonu ile firma, DKY Kartal projesini konforun yanı sıra yaşam kalitesini artırmak için tasarlamıştır.

DKY Kartal Konut Projesi içinde 7 bin metrekarelik dev yaşam parkını barındırırken, 136 bin metrekare üzerinde yükseliyor. 136 bin metrekarenin satılabilir alanı 75 bin olarak belirlenen DKY Kartal Konut Projesi, 4 blokta 331 daireden meydana geliyor. Projede 2+1,5 daireler 98 ila 123 metrekare, 3+1,5 daireler 113 ila 185 metrekare, 4+1,5 daireler 119 ila 175 metrekare, 5+1,5 daireler 151 ila 180 metrekare, 6+1,5 daireler ise 217 metrekare büyüklüğe sahip.

DİKKAT!  AFRİN HAREKATI VE ETKİLERİ KONFERANSI

Dikkat Çeken Lokasyon DKY Kartal

İstanbul’un sahil şeridi ilçelerinden Kartal’ın en gözde noktasında, her bir katı deniz ve adalar manzaralı olarak tasarlanan DKY Kartal Konut Projesi, ilçenin en kolay ulaşım sunan noktasında yükseliyor. İstanbul’un en önemli karayolu damarlarından D-100 ve çevreyolu bağlantısının kesiştiği yerde yükselen bu benzersiz kentsel dönüşüm projesi, şehrin en önemli ulaşım akslarına da oldukça yakın bir noktada. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 23, FSM Köprüsü’ne 25, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise sadece 19 km’lik mesafede; Kartal Deniz Otobüsü İskelesi’ne, sahil yoluna ve Bağdat Caddesi’ne yakın eşsiz konumuyla kara, deniz ve hava ulaşımının tam ortasında yükselen DKY Kartal Kentsel Dönüşüm projesi hızlı tren hattına ve İstanbul-İzmir arasındaki yolculuk süresini 3,5 saate indiren Körfez Köprüsü’ne de komşu konumda bulunuyor. Devlet kurumlarına fuarlara eğitim kurumlarına ve hastanelerin yanı sıra AVM, M’EXPO, TeknoPark’a olan mesafesiyle de oldukça dikkat çekiyor.

Huzur ve Konfor Birleşiyor

DKY Kartal bir evden fazlası… Eşsiz lokasyonu, dikkat çeken mimarisinin yanı sıra sosyal donatılarıyla da ön plana çıkan DKY Katal projesinde çiçek bahçeleri, ağaçları, yemyeşil çimenleri, su kanalları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, koşu parkurlarıyla çevrili devasa bir yaşam parkı bulunuyor. Günün stresini üzerinizden atmanız için rahat bir nefes almanız için tasarlanan projede eğlence zamanlarınız için de alanlar oluşturuldu. Projede ayrıca birçok aktivitenin yer alacağı yaşam parkında, yaz akşamlarınız için açık hava sineması, kış akşamlarınız içinse komşularınızla karşısında sıcak sohbetlere dalacağınız açık hava şöminesi de dizayn edildi. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri