Diablo 4 Sistem Gereksinimleri nedir? Diablo 4 Kaç GB gibi sorularınızın tüm cevabı bu haberimizde.
Diablo 4’ü çalıştırabilir miyim? PC’nizin Diablo IV’ü çalıştırma görevini yerine getirip getirmediğini bilmek için önce kaputun altında hangi bileşenleri, özellikle de CPU, GPU ve RAM’i belirlemeniz gerekir. Tüm bunlar kulağa biraz yabancı geliyorsa, basit ve anlamsız bir rehberlik için tam burada adım adım kılavuzumuza başvurabilirsiniz. Bu yazıda oyunun en az kaç gb alan, kaç gb ram, en az hangi seviyede işlemci ve grafik kartı ile çalışabileceği hakkında bilgiler bulacaksınız.
Buradan, bulgularınıza Diablo IV için minimum ve önerilen sistem gereksinimleri ile çapraz referans verin. Kolay erişim için bunları aşağıda listeledik. Sisteminiz yetersiz kalırsa, birkaç stratejik yükseltmeyi düşünebilirsiniz.
Şu anda, bir oyunun sisteminizde çalışıp çalışamayacağını belirlemenin sıkıcı yönünü ortadan kaldırmak için tasarlanmış bir yardımcı programa son rötuşları yapıyoruz. Alet hazır olduğunda, herhangi bir PC’yi oluşturan parçalar için otomatik olarak tarayacak ve daha sonra kolay başvuru için bunları listeleyecektir. Çok da uzak olmayan bir gelecekte bir duyuru yapacağımızdan emin olacağız.
Çıkış Tarihi: TBA (Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One)
Tür: Aksiyon rol yapma oyunu Geliştirici: Blizzard Entertainment Yayıncı: Blizzard Entertainment BlizzCon 2019’da duyurulan Diablo 4, serinin ikonik zindan sürünen hack ve slash goodness markasını geri getiren Diablo serisinin merakla beklenen halefidir. Ancak bu kez, Diablo III’ün temelleri üzerine inşa etmek yerine kült klasiği Diablo II’nin kasvetli kasvetli yapısını kanalize ediyor.
Diablo 4, franchise’ın izometrik kamerasını koruyor, ancak oyuncuyu daha büyük, paylaşılan açık dünya yerel ayarlarına sahip, iyi bir önlem için atılan MMO öğeleriyle keşfedilecek belirgin şekilde daha karanlık bir dünyaya yerleştiriyor. Bunlar uğursuz, yoğun nüfuslu kümelenmelerden yaşamdan ve aradaki her şeyden yoksun vahşi alanlara kadar değişecektir.
Şimdiye kadar, oyunda barbar, druid ve büyücü dahil olmak üzere takip edilecek en az üç sınıf olacağını biliyoruz. Oyuncular, geniş yerleri dolaşmak ve düşmanlarla savaşmak için franchise’da ilk kez binekleri kullanabilecekler. Prosedürel olarak oluşturulan zindanlar, tek oyunculu veya ortak oyunda geri dönüyor ve PvP, Diablo 4’ün oyun dünyasında sınırlandırılmış bölgelerde de geri dönüyor.
Oyunun temelini oluşturan hikayeye gelince, Diablo’nun yeğeni Succubi’nin kraliçesi ve Sanctuary’nin yaratıcısı Lilith, oyunun kötü adamı ve iblisler ile melekler arasındaki tanıdık savaş, tüm aksiyonun zeminini oluşturuyor.
Minimum sistem gereksinimleri, ayarların düşük olduğu 720p’de kararlı bir 30 FPS üretmelidir. Bu, resmi onay aldığımızda değişebilir, ancak Blizzard’ın, oyunu düzgün bir durumda çalıştırması için gereksinimleri bundan daha yükseğe çıkarmayacağını tahmin ediyoruz. GPU gereksinimleri, genel olarak minimum gereksinimlerden gördüklerimize göre daha yüksek, bu yüzden bunu aklınızda bulundurun.
Önerilen gereksinimlere gelince, yüksek ve hatta muhtemelen ultra yüksek ayarlarla performansın 1080p’de 60 FPS’ye çıktığını görmeliyiz. Bir kez daha, GPU orta-yüksek seviyeye doğru yön değiştirmeyi talep ediyor ve RAM gereksiniminin 16 GB’a sıçradığını görebiliriz. Ayrıca, 60 GB depolama alanının dengeli bir tahmin olduğunu ve son oyun boyutunun eşit ölçüde yukarı veya aşağı doğru dalgalanabileceğini de not edeceğiz.
Bunlar elbette spekülatiftir, ancak Diablo 4 nihayet ne zaman olursa olsun nihayet gün ışığını gördüğünde ne bekleyeceğiniz konusunda size temel bir fikir vermelidir.
Hangi Oyun Bilgisayarını Öneriyoruz? İyi bir başlangıç noktası, 600 dolarlık veya 700 dolarlık yapılarımızdır. Fiyat için, gerekçesiz bütçe çağrışımlarına rağmen çok fazla performans ve güvenilirlik barındıran çok yönlü bileşenler sunarlar.
Daha da önemlisi, mükemmel bir Diablo 4 deneyimi elde etmek için fazlasıyla yeterli olacaktır. Grafik seçeneklerinin ve ince ayarların doğru düzenlenmesi ile daha yüksek çözünürlüklere düşme olasılığıyla birlikte, yükseğe itilmiş ayarlarla 1080p’de 60’tan fazla FPS’den bahsediyoruz.