Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
“DEVLETİM YANIMDA GELECEĞİM GÜVENDE”

“DEVLETİM YANIMDA GELECEĞİM GÜVENDE”

ABONE OL
06 Ekim 2020, 09:53:11

Vali Dr. Ozan Balcı başkanlığında, Uzaktan Eğitim sürecinde EBA Destek Noktalarına erişim imkanı olmayan veya evinde yeterli donanımı olmayan çocuklara yönelik olarak internetiyle birlikte 6 bin tablet ve 6 bin kırtasiye seti dağıtımı kampanyası başlatıldı.

Valilik toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Vali Yardımcısı Osman Sarı, İl Genel Meclisi Başkanı Erol Duyum, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mahmut Özdemir, SYDV Müdürü Gültekin Çakmak, videokonferans yöntemi ile İlçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, ilçe milli eğitim müdürleri ve vakıf müdürleri katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı düzenlenen toplantıda şunları kaydetti: “Fakir fukara ailelerimizin öğrencilerine dağıtılmak üzere 6 bin tablet ve 6 bin kırtasiye seti kampanyası başlattık. Tabletlerimizi interneti ile beraber vereceğiz. Bizler Çocuklarımızı gençlerimiz seviyoruz. Çocuklarımız bizim ülkemizin teminatı. Onlar asla yalnız değiller. Çocuklarımıza, gençlerimize destek olacağız. Valiliğimiz koordinesinde Tokat Belediyesi, İl özel idaresi, İlçe kaymakamlıkları, İlçe belediye başkanlıkları ile birlikte başlatılan kampanyayı il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri organize edecek.

Çocuklara ve gençlere her zaman sahip çıkılması gerektiğinin altını çizen Vali Dr. Ozan Balcı, “Malumunuz okullarımız yaşamış olduğumuz pandemi döneminde uzaktan eğitime devam ediyorlar, yüz yüze eğitime henüz geçilmedi. Yüz yüze eğitime geçinceye kadarda uzaktan eğitime devam edeceğiz.   Burada önemli bir husus var. Fakir fukara aileler ve onların çocuklarına da sahip çıkmamız lazım. Alabildiğimiz kadar, yapabildiğimiz kadar çocuklarımıza destek vermemiz lazım. Bunun için gayret etmemiz, çaba göstermemiz lazım.

Valiliğimiz, Tokat Belediyesi, İl Özel İdaresi, İlçelerde kaymakamlar, belediye başkanlıklarımız, hayırseverler, Devlet Millet el ele beraberce tabletleri temin ederek bu işin üstesinden geleceğiz inşallah. 6000 tablet, 6000 kırtasiye seti kampanyasıyla hep beraberce fakir fukaraya dokunmuş oluruz.” dedi.

DİKKAT!  BAŞKANLIĞINDA 36'INCI YILINI DOLDURDU

Vali Ozan Balcı sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu proje Tokat’ımızın projesi. Çocuklarımızın elinden tutmamız lazım. Ailelere dokunmamız, destek olmamız lazım. Ben inanıyorum ki; 6 bin tablet inşallah 10 bin olacak. Valiliğimiz koordinesinde bütün belediyelerimiz, bütün kaymakamlarımız halkla, milletle beraber bu kampanyaya sahip çıkacak. İnşallah 10 bin tablet dağıtacağız. Hedefimiz bu olmalı. Niyet hayır akıbet hayır. Hayırseverlerimiz yardımlarını Tokat Kültür Sanat ve Eğitim Vakıfı’na bağışlarını iletebilirler dedi. (TOKAT KÜLTÜR SANAT VE EĞİTİM VAKFI İBAN: TR49 0001 5001 5800 7310 1198 50)”

Vali Dr. Ozan Balcı’nın ardından söz alan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve İl Genel Meclisi Başkanı Erol Duyum, kampanyaya desteklerini ifade ederek, her zaman çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olduklarını ifade ettiler.

manset
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet