Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ ÖNCESİ  KURUMLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ ÖNCESİ KURUMLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI

ABONE OL
21 Şubat 2019, 09:32:45

Vali Dr. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Tokat ziyareti öncesinde kurum müdürleri ile değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

            Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıda 25 Şubat 2019 Pazartesi günü Tokat'a gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi kurum müdürleri ile değerlendirmelerde bulunan Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat'ta yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler aldı.

            Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretinde toplu açılışlar yapacağını belirten Vali Dr. Ozan Balcı, bununla ilgili çalışmaların hızlı bir şekilde gözden geçirildiğini, son durumların değerlendirildiğini kaydetti.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tokat’ın birlik ve beraberliğine yakışır bir şekilde karşılanıp, ağırlanması için gerekli gayretin ve hassasiyetin gösterilmesini istedi.

            Kurum müdürleri ile istişarelerde bulunan Vali Dr. Ozan Balcı, “Milletimizi seviyoruz. Değer üretmeyi seviyoruz. Milletimizin, memleketimizin meselelerini önemsiyoruz. Devletimiz ve milletimiz için yapabileceğimiz her şeyi yapmamız lazım.” diye konuştu.

            Vali Dr. Ozan Balcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti ile ilgili şehrde tüm güvenlik ve asayiş tedbirlerinin alındığını da kaydetti. 

            Toplantıya Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Gödekmerdan, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, il Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan ve kurum müdürleri katıldı.

DİKKAT!  Dekorasyon amaçlı soyunma dolabı nerelerde kullanılır?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet