Dolar 32,5037 -0.14%
Euro 34,9117 0.21%
Gram Altın 2.434,20 0,45%
Çeyrek Altın 4.114,00 -0,15%
Yarım Altın 8.369,00 0,05%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Cihat Duman kimdir? – Cihat Duman Biyografisi

Cihat Duman kimdir? – Cihat Duman Biyografisi

ABONE OL
17 Mart 2023, 00:43:10

Cihat Duman, Türk iş adamıdır. İstanbul’da doğan Duman, işletme eğitimini tamamlayarak aile şirketinde çalışmaya başlamıştır. Daha sonra kendi işletmelerini kurmuştur ve birçok başarılı projeye imza atmıştır. Özellikle turizm, gıda ve perakende sektöründe faaliyet gösteren şirketleri ile bilinmektedir. Cihat Duman’ın başarılı iş hayatı, ülke genelinde tanınmasını sağlamıştır. Aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de destek vermektedir.

Cihat Duman kimdir? Bu biyografide bize göre önemli bir topluluğun kurucusu Cihat Duman’dan bahsedilecektir. Cihat Duman nereli? Cihat Duman kaç yaşında? Cihat Duman evli mi? Vetrehber platform kurucusu kimdir? Gibi sorularınıza bu biyografi yazısıyla yanıt verilecektir.

Cihat Duman, Vetrehber Topluluğunun kurucu ve yönetim kurulu başkanıdır. Elazığ Merkez’de dünyaya gelen Duman, üç kardeşin en küçüğüdür. Babası Araştırmacı Yazar ve Yüksek Makine Mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. İlkokulu Ankara’da başlayan Cihat Duman, resme olan ilgisi sayesinde Ankara resim yarışmasında 2. olmuştur. Babasının işinden dolayı Elazığ’a gelip okul öğrenimine Koç ilköğretim okulunda devam etti. Ortaokulu ise Elazığ Cumhuriyet ortaokulunda tamamladı. Eğitimine devam etmek konusunda meraklıdır ve hızlı okuma kurslarına katılarak milli eğitim bakanlığı onaylı sertifikalar almıştır. Lise öğrenimini Fatih Anadolu Lisesinde tamamlayan Duman, 2019’da mezun olmuştur.

Cihat Duman, 2021 yılında Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesini kazanmıştır. Fakülteye başladıktan sonra hem mesleki hem de sosyal platformlara büyük ilgi göstermiştir. Radyo ve TV yapımcılığı konusunda sertifikalar almıştır. 2021 tarihinde Veterinerler için bir platform olan “Vetrehber”i kurmuştur. Platformu yakın bir arkadaşıyla yöneten Cihat Duman, veteriner hekimliği alanında uzman kişilerle, oda başkanları ve dekan hocalarla canlı yayınlar yapmaya başlamıştır. Daha sonra kendi ekibini oluşturarak tüm Türkiye’deki veteriner fakültelerine temsilcilik açmıştır. Yurtdışına da ulaşarak “Vetrehber”i temsil eden temsilcilikler ve ekip oluşturmuştur. Çeşitli projeler yürütmüş ve Türkiye Patent ve Marka Kurumu’ndan tescil belgesi almaya hak kazanmıştır. Topluluğu mesleki alanda birçok ilke imza atmıştır. Mesleki dergilerinde yazılar yazarak fakülte temsilcilerinin ve ekibinin yazılarına yer verilmiştir. Kurum, kuruluş ve birçok kişiye ziyaretler düzenleyerek kendini ve Topluluğunu tanıtmıştır. Birçok ortak projeye imza atmıştır. Yaptığı etkinlik projeleri basında yer almıştır. Türk Veteriner Hekimler Birliği (TVHB) Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Temsilcisi olarak görev yapmaktadır. Cihat Duman, şu anda ulusal ve uluslararası marka patentli “Vetrehber” platformunun kurucusu ve yönetim kurulu başkanıdır. Öğrenim hayatına ve çalışmalarına devam etmektedir. Bekar olarak hayatını sürdürmektedir.

DİKKAT!  TOKAT’TA OKULLAR YÜZ KORUYUCU SİPER ÜRETİYOR

Cihat Duman, sosyal medyada oldukça aktiftir ve kendisine ait Instagram hesabı mevcuttur. Ayrıca “Vetrehber” platformunun da bir Instagram hesabı mevcuttur.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet