Dolar 32,4684 0.17%
Euro 34,5240 0.06%
Gram Altın 2.474,22 -0,36%
Çeyrek Altın 4.330,00 -0,92%
Yarım Altın 8.685,00 -0,91%
Tam Altın 16.670,75 -0,28%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ALİ KOCAOĞLU NE DEDİ?

CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET ALİ KOCAOĞLU NE DEDİ?

ABONE OL
11 Nisan 2023, 07:20:26

CHP Tokat Milletvekili adayı Mehmet Ali Kocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Tokat’ta vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Kocaoğlu, Türkiye’nin demokrasi, insan hakları ve ekonomik yönden daha iyi yerlere gelmesi için mücadele edeceğini belirtti. Ayrıca, halkın sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlarla çalışacaklarını vurguladı. Kocaoğlu’nun samimi ve etkili konuşması, seçmenler tarafından olumlu karşılandı.

Tokat Milletvekili Adayı Mehmet Ali Kocaoğlu’nun Açıklamaları

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Tokat Milletvekili adayı olarak seçildiğim için çok mutluyum. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için elimden gelen her şeyi yapıp, partimizi iktidar yapmak için çalışacağım.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kararı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin aldığı karar doğrultusunda Tokat Milletvekili adayı olarak seçildim. Bu karar beni çok mutlu etti ve sorumluluğumu daha da arttırdı. Partimizin iktidar olması için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Hayırlı Uğurlu Olsun

Cumhuriyet Halk Partisi’nin almış olduğu karar doğrultusunda Tokat Milletvekili adayı olarak seçilmemiz aynı zamanda bir hayırlı uğurlu olsun dileğidir. Partimiz için çalışarak başarılı olacağımızı düşünüyorum.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Olması

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Partimiz iktidar olduğunda ülkemizin daha iyi bir noktaya geleceğine inanıyoruz.

Conclusion

Partimizin almış olduğu karar doğrultusunda Tokat Milletvekili adayı olarak seçilmek beni çok mutlu etti. Partimizin iktidar olması için elimden gelen her şeyi yapacağımı taahhüt ediyorum. Ayrıca, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için de var gücümüzle çalışacağız.

1681126893

Hürsöz

DİKKAT!  Kontrolü Kaybeden Otomobil Jeep’e Çarptı; 2 Ölü 4 Yaralı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet