Dolar 32,6091 0.29%
Euro 34,8545 0.33%
Gram Altın 2.497,55 0,53%
Çeyrek Altın 4.335,00 -0,07%
Yarım Altın 8.828,00 -0,65%
Tam Altın 17.069,39 0,28%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Cep telefonu dolabı ve demir dolaplar nerelerde tercih edilmektedir?

Cep telefonu dolabı ve demir dolaplar nerelerde tercih edilmektedir?

ABONE OL
25 Ağustos 2021, 16:46:57

İster fabrika da ister okullarda çalışan ve kişi sayısının fazla olduğu toplu alanlarda bir çok demir dolap ihtiyacı bulunmaktadır. Demir dolaplar , diğer rakiplerine kıyasla oldukça avantajlı olduğu konular vardır. Örneğin demir dolaplar yangına karşı max. dayanıklıdır. Ahşap dolaplar ve plastik dolaplara kıyasla yangına ve ısıya karşı çok daha fazla dayanıklılığı mevcuttur. Ayrıca demir dolaplar kilitleme mekanizmasına sahiptir. Kilitli çelik dolaplar sayesinde hırsızlık ve belgelerin kaybolması önlenmektedir. Ofis ortamında daha iyi bir çalışma ortamı sağlamaktadır. Demir dolaplar ayrıca farelenme ve böceklenme gibi konularda da rakiplerine göre oldukça avantajlıdır. Metal dolaplarda bu tip sorunlar kesinlikle oluşmaz. Dezavantajı ise ıslak ortamlarda , suyla temas edilen bölgelerde paslanma yapabilmesidir. Bunu da önlemek için kuru ortamlarda saklanması gerekir.

Personel dolapları olarak elbise ve ayakkabıların saklanması için soyunma dolabı tercih edilir. Çelik soyunma dolabı 2’li ve 6’lı soyunma dolapları gibi modelleri içinde barındırır. Uzun kapak veya çiftli kapak olarak üretilebilir. Ekonomik modeller genellikle küçük ve dar ölçülere sahiptir. Ayrıca 6’lı ve 4’lü tip soyunma dolapları yer açısından da oldukça avantaj sağlamaktadır. Metal konik ayaklara sahip olan elbise dolapları, her göz içerisinde elbise askı kancalarına sahiptir. Ayrıca kilitli soyunma dolapları , asma kilit takmaya uygun veya anahtarlı elektronik şifreli kilitli gibi seçenekleri de içinde barındırır. İşçi dolapları kapılarında havalandırma gözleri ve isimlik alanları bulunur. Metal soyunma dolapları dkp sactan üretilir. Ereğli demir çelik sacından üretilen ürünler birinci sınıf ürünlerdir.

Bürolarda ise demir dolapların en çok kullanılan modeli dosya dolabı olmaktadır. 130’luk dosya dolabı 3 adet seyyar rafa sahiptir. Raflar 30 kg taşır. Ayrıca dolaplar standart olarak açık gri ile boyalı gelmektedir. Kapılarında ise gömme kilit sistemi bulunur. Çelik dosya dolapları sayesinde çalışma ortamı daha rahat bir nefes almaktadır. Klasörlerin ve dosyaların kaybolması önlenmektedir. Metal emanet dolabı modellerinde ise 15 kapaklı öğretmen dolabı modeli en çok tercih edilir. Ucuz çelik dolap fiyatları nedeniyle piyasada bir çok kalitesiz çelik dolap satışı yapılmaktadır. Unutulmamalıdır ki kaliteli bir çelik dolap asla ucuz fiyatlarda olmamaktadır. Gerek maliyet gerek işçilik nedeniyle bu tip ürünlerden uzak durmanız gerekmektedir.

DİKKAT!  Ücretsiz İzin Dilekçesi Örneği & PDF Olarak İndir

Fabrikalarda ise endüstriyel imalat yapılan yerler takım arabası modelini tercih eder. Tekerlekli ve çekmeceli olması nedeniyle fabrika içerisinde kolayca yer değişimi yapılır. Takımların kaybolması önlenir. Çalışma tezgahı modeli de üzerinde iş yapabilme imkanına sahip bir üründür. Çekmeceli ve panolu çalışma tezgahları bir atölyenin olmazsa olmazıdır.

Okullarda ve iş yerlerinde çalışanların telefonlarını saklamak için cep telefonu dolabı kullanması gerekmektedir. Çok gözlü çelik cep telefon dolapları her bir göze bir adet çalışanın telefonun saklanması , cüzdanın ve anahtarının saklanması için kullanılan çok popüler bir üründür. Metal keson modelleri de ofislerde masa altında keson olarak kullanılan çelik dolap modellerindendir. Ucuz ve tekerlekli olması nedeniyle ofislerde çok kullanılır.

Çelik dolap üretimi yapan firmaları internet ortamında bulabilirsiniz. Fakat kaliteli ve sağlam bir ürün için 50 senelik tecrübesiyle Engin Metal Çelik Eşya firması ile iletişime geçebilirsiniz. Ürünlerin kaliteli olması, 50 yıllık firması olması nedeniyle firmanız için gereken soyunma dolabı, çelik dolap, dosya dolapları gibi modelleri güvenle temin edebilirsiniz. İsterseniz özel üretim metal dolap , isterseniz standart çelik eşya ürün gruplarına sahip olan Engin Metal firması hayalinizdeki ürünleri iş yeriniz için üretmektedir. Çelik dolap siparişi vermek için https://www.enginmetal.com.tr/ adresinden iletişime geçerek istediğiniz metal dolaplara sahip olabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet