Dolar 32,5365 -0.05%
Euro 34,9258 0.12%
Gram Altın 2.427,13 -0,12%
Çeyrek Altın 4.145,00 -0,07%
Yarım Altın 8.416,00 -0,06%
Tam Altın 16.393,79 -1,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Çelebi Unlu Mamulleri: Meşhur İzmir Bombacısı

Çelebi Unlu Mamulleri: Meşhur İzmir Bombacısı

ABONE OL
15 Ocak 2023, 05:41:47

Çelebi Unlu Mamuller nerede? İzmir’in en iyi bombacısı Çelebi Unlu Mamuller m? gibi sorularınızın tüm cevabı bu haberimizde.

İzmir’de kahvaltı sadece serpme kültürüne dayalı değildir. Bazen ayak üstü yapılan kahvaltılar, özellikle Çelebi Unlu Mamulleri tarafından yapılanlar, lezzet olarak daha fazladır. Alsancak Kıbrıs Şehitleri caddesinin sonlarında yer alan Çelebi Unlu Mamulleri fırını, İzmir bombası gibi çeşitli ürünlerin en iyisi olarak bilinir. Her zaman önünden geçtiğinizde uzun kuyrukların oluştuğunu görürsünüz.

Alsancak, İzmir şehrinin merkezidir ve burada birçok kafe, mekan ve kahvaltıcı bulunmaktadır. Bu mekanların çoğu serpme konseptinde kahvaltı sunmaktadır. Alsancak’taki kahvaltı mekanları hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak için “Alsancak Kahvaltı Mekanları” yazımızı okuyabilirsiniz. Ancak sıcak sıcak boyoz, börek, gevrek ve İzmir bombası ile güne başlamak isterseniz, Çelebi markasını öneriyoruz. Bu fırın her an sıcak ve taze ürünler sunuyor. Ancak oturacak yer bulmak zor olabilir, bu yüzden alacağınız sıcak ürünleri başka bir kafede çay eşliğinde tüketebilirsiniz.

Çelebi Unlu Mamulleri Menü

celebi unlu mamulleri meshur izmir bombacisi2

Çelebi’de ilk deneyiminiz olarak mutlaka İzmir bombasını deneyin. Bu tatlı İzmir’de ünlüdür ve yıllardır klasik bir lezzet olarak kabul edilir. Günümüzde Çelebi, klasik ürünlerin yanı sıra çok farklı ve benzersiz lezzetleri de üretmektedir. Menülerinde neler olduğunu görmek için Çelebi’ye uğrayın.

  • Yer fıstıklı tahinli atom
  • Hindistan cevizli atom
  • Antep fıstıklı atom
  • Beyaz çikolatalı atom
  • Karamelli atom
  • Boyoz
  • Salçalı kumru
  • Salçalı börek çeşitleri
  • Kıymalı börek

Çelebi Unlu Mamulleri İzmir Bombası

izmir bomba tarifi yeni

Çelebi Unlu Mamulleri, İzmir bombası için özellikle ünlü bir mekan olmasına rağmen, diğer unlu mamullerinde oldukça lezzetlidir. İzmir bombası, sıcak ve lezzetli bir yapıya sahip olarak, İzmir’de ünlü bir Türkiye markası olarak kabul edilir. Çelebi Unlu Mamulleri’nin menüsünde mutlaka İzmir bombasını deneyin. Ayrıca beyaz çikolatalı versiyonu da oldukça popülerdir. Ayrıca, toplu atom siparişi vermeniz mümkündür. Pişirilmiş haliyle sunulur veya çiğ haliyle paketlenir, tercihinize göre.

DİKKAT!  Web Sitelerinin Avantajları Nelerdir?

Çelebi Unlu Mamulleri Fiyat

İzmir, Alsancak bölgesinde Çelebi Unlu Mamulleri, kaliteli bir fırından sıcak sıcak yapılan boyoz, börek, gevrek ve İzmir bombası ile güne başlamak için ideal bir seçenektir. Mekanın en popüler ürünü İzmir bombasıdır. Menüsünde farklı lezzet seçenekleri de mevcut. Fiyatları ise lezzet seviyesine göre gayet ideal. Kişi başı ortalama 50-60 TL arasında kahvaltı yapabileceğinizi belirtelim.

Çelebi Unlu Mamulleri İletişim

Çok merkezi bir lokasyonda bulunuyor. Kıbrıs Şehitleri caddesine girdiğiniz son kısımlarda kalmaktadır. Penguen Kitabevi’nin hemen karşı çaprazından bulunmaktadır. Araçla giriş yok. Yakınlardaki bir kapalı otoparka gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz.

  • Adres: Alsancak, Kıbrıs Şehitleri Cd. 185/A, 35220 Konak/İzmir
  • Telefon: (0 232) 465 33 01
  • Instagram: celebiunlumamulleri
azartesi05:30 ile 00:00 saatleri arasında mekan açık
Salı05:30 ile 00:00 saatleri arasında mekan açık
Çarşamba05:30 ile 00:00 saatleri arasında mekan açık
Perşembe05:30 ile 00:00 saatleri arasında mekan açık
Cuma05:30 ile 00:00 saatleri arasında mekan açık
Cumartesi05:30 ile 00:00 saatleri arasında mekan açık
Pazar05:30 ile 00:00 saatleri arasında mekan açık
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet