Dolar 32,2053 -0.22%
Euro 35,1156 -0.22%
Gram Altın 2.498,74 1,32%
Çeyrek Altın 4.112,00 1,11%
Yarım Altın 8.224,00 1,12%
Tam Altın 16.270,99 0,99%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Canton Fuarı’nda Türkiye Teknolojisi!

Canton Fuarı’nda Türkiye Teknolojisi!

ABONE OL
08 Kasım 2023, 15:26:08

Dünyanın üretim üssü ülkelerinden kabul edilen Çin’de düzenlenen Canton Fuarı bu yıl 15-19 Ekim tarihleri arasında Guangzhou’da düzenlendi. Türkiye’nin çeşitli sektörlerdeki sanayicileriyle çıkartma yaptığı fuarda, en dikkat çeken markalardan biri, geliştirdiği yazılım ve ürünleriyle öne çıkan Teknoline oldu. Teknoline, uluslararası ziyaretçilerin yoğun olduğu fuar boyunca ziyaretler ve çeşitli temaslarla ulaştığı müşterileriyle, ileri teknoloji ürünlerin dünyaya Türkiye’den yayılabileceğini gösteren markalar arasında en güçlü örnek olmaya devam ediyor.

IMG 2362 134710857

Canton Fuarı olarak da bilinen Çin İthalat ve İhracat Fuarı, 1957 yılındaki ilk organizasyonu takip eden yıllarda, Çin Ticaret Bakanlığı’nın öncülüğünde devam ederken, ilerleyen yıllarda; Çin dış ticaretinin barometresi sayılan en önemli etkinliklerden biri olmayı başardı. 1,5 trilyon dolarlık iş hacmine ulaşan fuara, son yıllarda Türk sanayicileri de büyük ilgi gösteriyor. Hemen her sektörden yoğun katılım olan fuarda, iletişim ve haberleşme teknolojileri alanında yürüttüğü çalışmalarla, Türkiye’nin en önemli projelerinin markası olarak zihinlere kazınmayı başaran Teknoline bu yıl da yerini aldı.

Küresel işbirliklerini geliştirmek, sektörel dinamizmi anlık olarak takip etmek ve yeniliklerin öncüsü olmak üzere, müşterileri ve iş ortaklarıyla her fırsatta sinerji buluşmaları gerçekleştiren Teknoline; ürünlerinin yeterlilik, kalite ve detaycı anlayışını yansıttığı çözümleri ile Çin fuarı boyunca ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Teknoline Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Yukarıkozan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Elektronik Mühendisi Mert Yukarıkozan liderliğinde organizasyon boyunca görev alan Teknoline mühendisleri, soluksuz geçen beş gün boyunca, ziyaretçilerin sorularını yanıtladı. Teknolojisini, rekabetin en yoğun ülkelerde dahi ürünlerini rahatlıkla ihraç etme kapasitesine sahip marka; bina elektronik sistemleri alanında; birçok ürün ve sistemin sahibi olarak Türkiye sanayi gücünün temsilcisi olmayı başarıyor.

Güvenlik, iletişim ve haberleşme teknolojilerinde; Uydu (SMATV), Kablo TV (CATV), Terrestrial Anten (MATV), Kamera(CCTV), İnterkom (Görüntülü – Görüntüsüz Diafon Sistemleri) ve Fiber Optik Dağıtım sistemleri üzerine 2006 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. Üretim, tasarım ve uygulamanın %100 yerli ve ileri teknoloji kullanarak yapan Teknoline; Fiber Optik merkezi uydu sistemlerinde sektör lideri olan Tekniksat Group çatısı altında tüm küresel bazda en önemli aktörler arasında yer almak üzere faaliyetlerini hızla sürdürüyor.

DİKKAT!  Bayramda Tokat’a gelen 4 kişilik aile trafik kazasında yaralandı

Canton Fuarı’nda Türkiye Teknolojisi! yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet