Dolar 32,4832 -0.19%
Euro 34,9367 0.28%
Gram Altın 2.436,31 0,54%
Çeyrek Altın 4.119,00 -0,02%
Yarım Altın 8.376,00 0,13%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Cafe Restoran Otomasyonu Simpra

Cafe Restoran Otomasyonu Simpra

ABONE OL
27 Aralık 2020, 23:42:59

Cafe Restoran Otomasyonu ihtiyacınız varsa size Simpra’yı tavsiye edebilirim. Simpra hakkında tüm detaylar haberimizde

Günümüzde teknolojinin olmadığı tek bir yer bile kalmamışken ‘’yeme-içme’’ sektöründe karşımıza çıkan Simpra teknolojisi; restoran, pastane, cafe işletmelerinde müşterilerine en iyi ve hızlı hizmeti sunabilmek için ortaya çıkmıştır. Sipariş yönetimi, stok takibi, satış, adisyon işlemleri gibi daha birçok işlem bulut tabanlı Simpra üzerinden yenilikçi hareketlerle ve yüksek verimlerle yönetilip, işletme kârının artmasına yardımcı olmaktadır. Küçük işletmelerden büyük fabrikalara kadar girmiş olan Simpra’nın bize sağlamış olduğu hizmetlerden ve ürünlerden bahsetmek istiyorum…

Bulut Tabanlı Pos Sistemi: SimpraPOS

Öncelikle SimpraPOS yazılımıyla; veri kaybı, güvenlik açıkları gibi sorunların önüne geçmektedir. Restoran, cafe ve perakende işletmeleri için basit ve oldukça pratik bir işlem gerçekleştirme sağlamaktadır. Self-servis, masaya servis veya eve teslim gibi sipariş tiplerine uygundur. Çevrimdışı çalışma özelliği vardır.

Paket Servis

Simpra WebShop ile paket siparişler bilgisayarlardan, telefonlardan ve tabletlerden kolayca alınabilmektedir. Müşteriler Webshop sayesinde sipariş hareketlerini izlemekte ve ödeme takibi gerçekleştirmektedir.

Temassız Sipariş ve Ödeme

İçinde bulunduğumuz bu dönemde QR Menu Order, teması en aza indirgeyerek, yeni sürece uyumlu ve güvenli bir şekilde işlem gerçekleştirmektedir. Siparişler hatasız, eksiksiz ve hızlı bir şekilde teslim edilmektedir.

Stok Yönetim Modülü

Simpra Inventory, restoran ve kafe gibi işletmelerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak tasarlanmış bulut tabanlı yenilikçi stok, satın alma ve maliyeti takip etme yazılımıdır. Stok yönetiminde; sezonluk ürünler, günlük olarak tüketilenler, son kullanma tarihi yaklaşan ürünlerin stok miktarı ve finansal değerleri gibi bilgileri Simpra Inventory takip etmektedir.

Sadakat Yönetimi Modülü

Simpra Loyalty Sadakat Programı, müşterilerin taleplerine uygun hizmeti sunarak işletme karlılığını yükseltmede rol almaktadır. Müşterilerin satın alma alışkanlıklarını analiz etmektedir.

DİKKAT!  En alkollü bira hangisi?

Mobil Raporlama Uygulaması

Simpra Insight ile işletmelere ait günlük, haftalık ve aylık satış raporları incelenmektedir.

Garson / El Terminali

Telefona inebilen SimpraPOS mobil uygulamayla beraber kolayca sipariş alınabilir, masa birleştirme yapılabilmektedir. Ayrıca müşteriler için tek tıkla sipariş seçeneği de mevcuttur.

Mutfak Sipariş Yönetimi

Restoran gibi işletmelerde mutfak çalışanları; Simpra Mutfak ile ekrana gelen siparişler değişikliklerini görüntüleyebilmekte ve siparişleri ‘’Hazır’’ olarak işaretleyebilmektedir.

Simpra ile birlikte uyum içinde çalışan diğer ürünlerden bahsedince karşımıza Pos Terminalleri, Adisyon ve Fiş Yazıcılar, Yazar Kasa Pos Cihazları çıkmaktadır. Kullanılan ürünler genel olarak şöyledir:

Pos Terminalleri: HP Engage One Prime – Android, iPad Pro – iOS, Breeze – Linux

Adisyon ve Fiş Yazıcılar: BIXOLON SRP-275IIICOESG Fiş Yazıcı (Nokta Vuruşlu), EPSON TM-220B Fiş Yazıcı (Nokta Vuruşlu)

Yazar Kasa Pos Cihazları: Ingenico IDE 280 Yazar Kasa POS Cihazı

simpra cafe restoran otomasyonu
Cafe Restoran Otomasyonu Simpra
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet