Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BURSA’DAN FOTOĞRAF SEVERLER TOKAT’I FOTOĞRAFLADI

BURSA’DAN FOTOĞRAF SEVERLER TOKAT’I FOTOĞRAFLADI

ABONE OL
10 Eylül 2019, 10:22:11
Aslen Niksarlı olup Bursa’da yaşayan fotoğraf sever Nurcan Üçöz memleketi Tokat’a ekip arkadaşları ile birlikte bir gezi düzenlemek istedi. Tokat Fotoğraf Sanatçılarından Veyis Polat ve Niyazi Gürgen ile irtibata geçen Üçöz 12 kişilik bir ekiple Tokat ve ilçelerini fotoğrafladı.

Aslen Niksarlı olup Bursa’da yaşayan fotoğraf sever Nurcan Üçöz memleketi Tokat’a ekip arkadaşları ile birlikte bir gezi düzenlemek istedi. Tokat Fotoğraf Sanatçılarından Veyis Polat ve Niyazi Gürgen ile irtibata geçen Üçöz 12 kişilik bir ekiple Tokat ve ilçelerini fotoğrafladı.

Nurcan Üçöz, “Memleketimin doğa güzelliklerini ve özellikle el sanatları ile ilgilenen insanlarını Bursa’da faaliyet gösteren arkadaşlarıma anlattığımda heyecanlandıklarını gözlemledim. Tokat’ta ikamet eden ve uzun yıllardır arkadaşlığımızı devam ettirdiğim Veyis Polat ve Niyazi Gürgen ile irtibata geçerek bizlere yardımcı olmalarını rica ettim. Kendileri de sağ olsunlar bizleri kırmayarak 3 gün boyunca bizlere rehberlik yaptı. Bursa’dan gelen arkadaşlarımda Tokat’ı çok beğendiklerini, gerek el sanatları, gerekse tarih anlamında keşfedilmeyi bekleyen şirin bir Anadolu şehri olduğunu söylediler. Amacım Bursa’ya yakın şehirlerde yaşayan fotoğraf sevdalısı arkadaşlarımla birlikte daha geniş kapsamlı bir gezi düzenlemek. Ben Veyis Bey ve Niyazi bey ve TOFSAD (Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği Başkan Yardımcısı Süleyman Üzümcü Bey’e bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

bursadan fotograf severler tokati fotografladi 1

Tokatlı Fotoğraf Sanatçısı ve aynı zamanda TOFSAD (Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği) üyesi olan Veyis Polat ise, “Bursa’dan arkadaşımızın Tokat, Erbaa ve Niksar ilçelerimiz ve birçok köyümüze gezi yapmayı planladıklarını öğrencince seve seve yardımcı olacağımızı söyledim. Çokta mutlu oldum bu durumdan. 3 Gün boyunca Niksar, Erbaa, Ormancık olmak üzere birçok yeri Niyazi Gürgen hocamızla gezdirdik. Memnun kaldıklarını düşünüyorum. Ayrıca Yaşar Güç bey ve süpürge imalatları yapan ustalarımız misafirlerimizin ilgisini çekti. Tarihi ve turistlik yerleri de gezdirdik. Ben Bursa ekip başkanı Nurcan Üçöz’e ve arkadaşlarımıza şehrimizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.

TOFSAD (Tokat Fotoğraf Sanatçıları Derneği) Başkan Yardımcısı Süleyman Üzümcü ise, “Biz TOFSAD olarak Tokat’ımızı fotoğraflamaya gelen ekiplerimize, derneklerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Bursa’dan gelen arkadaşlarımıza, büyüklerimize Tokat’ı tercih ettikleri için çok teşekkür ederim. Şehrimizin eşsiz doğa güzellikleri, tarihi ve el sanatlarını en güzel şekilde fotoğrafladıklarından şüphem yok.  Ellerine, emeklerine sağlık” dedi.

DİKKAT!  KÖTÜ PERFORMANSININ FATURASI ÖĞRETMENE ÇIKARILMAMALI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet