Dolar 32,3175 0.2%
Euro 35,1484 0.04%
Gram Altın 2.293,81 0,71%
Çeyrek Altın 4.138,00 -0,55%
Yarım Altın 8.012,00 -0,53%
Tam Altın 15.672,33 -0,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
HAKAN ALPAY: “BU ÇOCUKLARA BİZ DEĞER VERELİM Kİ DAHA DEĞERLİ OLSUNLAR”

HAKAN ALPAY: “BU ÇOCUKLARA BİZ DEĞER VERELİM Kİ DAHA DEĞERLİ OLSUNLAR”

ABONE OL
17 Ocak 2020, 09:33:24

 

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tokatspor A.Ş, Trabzon ekibi Yomraspor maçının hazırlıklarına dün öğlen saatlerinde yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Hakan Alpay yönetiminde Gaziosmanpaşa Stadyumu’nda gerçekleştirilen antrenman 2 saat sürdü. Koşu ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma, pas ve pres çalışmasıyla devam etti. Bordo Beyazlı ekip ana bölümde ise çift kale maç yaptı.

Tokatspor A.Ş Teknik Direktörü Hakan Alpay, antrenman öncesinde gazetemize Yomraspor maçı ve takımdaki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.Önbelleği temizle

TEKNIK DIREKTÖR HAKAN ALPAY:

“İÇERDE İLK PUANLARIMIZI

ALMAK İSTİYORUZ”

Teknik Direktör Alpay yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi:

“Ligin ilk maçı olan Çatalca’da, maçın ilk yarısı çok kötü oynadık. 2-0 mağlup duruma düştük, 2 dakikada 2 gol yedik. Daha sonra 2-1 yapabilirdik devre biterken olmadı. İkinci yarı başlar başlamaz, acemice bir gol daha yedik. Maç 3-1 bitti, bir penaltı kaçırdık. 3-3 de bitebilirdi, son 20 dakikada üstün bir oyunumuz vardı. Son 20 dakikalık oyunu, bu hafta Yomra’ya karşı oynamak istiyoruz. O yönde de tesislerimizde çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah içerde ilk puanlarımızı almak istiyoruz.”

“TOKAT’TAKİ BÜTÜN FUTBOL SEVERLERİ,

TOKATSPOR’UN ÇOCUKLARINA

DESTEK OLMAYA VE

HERKESİ TRİBÜNE BEKLİYORUZ”

“Tokat’taki bütün futbolseverleri, Tokatspor’un çocuklarına destek olmaya ve herkesi tribüne bekliyoruz.  Bizim yanımızda olsunlar, biz yolumuza devam edeceğiz. Herkes soruyor, yolda çeviriyorlar soruyorlar, trafikte çeviriyorlar, herkese de aynısını diyorum. Siz destek olun, gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Biz ümitsiz değiliz, sizlerin de pozitif bakış açılarıyla, bizler çocuklarla inşallah takımımızı en iyi yerlere getirmek istiyoruz.”

TAKIMDA TEK EKSİK MAHMUT ESAT AYKUT

“Sakatımız var, Mahmut Esat Aykut. Bir aydır yanımızda yok. Kasığında bir yırtık vardı. Bu hafta başlamasını bekliyoruz, bizimle çalışmalara başlayacak. Onun da hazırlanması 1-2 hafta sürer. Onun haricinde de öyle ciddi bir sakatımız yok.”

DİKKAT!  TOKAT KİTABI SEVEN BİR ŞEHİR

TRANSFERDE HER AN HER ŞEY OLABİLİR

“Şu an için biz en kötü ihtimali düşünerek mevcut elimizdeki kadro ile yolumuza devam ediyoruz. Bunları en iyi şekilde müsabakalara hazırlamak istiyoruz, hazırlıyoruz da.  Çocuklarımız maçlarda bölüm bölüm iyi oyun ve iyi görüntüler sergiliyor. Ama bölüm bölüm de çok acemice hatalar yapıyorlar. Bu hatalar da bize pahalıya mal oluyor. Transferde açılmayacak anlamına gelmiyor. Dediğim gibi bir de bakmışsınız transfer tahtası açılır. Bu yönde de bizim hazırlığımız var. Transfer tablomuz var, yeter ki açılsın.”

AHMET TALHA YILMAZ GİBİ OYUNCULARIMIZI

TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

“Ahmet Talha, bizim 12 yaşından bu yana öğrencimiz. Benim okuldan da öğrencim. Çok beyefendi bir çocuktur ama o da alt yapımızda oynadı, hatalar yaptı. Şimdi bu hatalardan ders çıkardı. Kendini tamamen futbola verdi. İyi görüntüler sergiliyor, maçlarda da iyi oynuyor. Özellikle gol bölgelerinde azimli, istekli ve arzulu. Maçlarda belki dikkatinizi çekmiştir, gole en yakın oyuncularımızdan biri. İstanbul’da da gelip izleyenler, bize soranlar oldu. Başkanımıza da soranlar olmuş. İnşallah bizim hedefimiz hepsini, bu sadece Ahmet Talha için değil hepsi için geçerli. Hepsini Türk futboluna kazandırmaktır. Bunu Tokatspor ile başlayıp, Türk futboluna hepsini bir yerlere kazandırmak, bir yerlerde hizmet edip futboldan para kazanmalarını, ekmek parası kazanmalarını sağlamaktır.”

BU ÇOCUKLARA BİZ DEĞER VERELİM Kİ

DAHA DEĞERLİ OLSUNLAR

“Ahmet Talha’nın haricinde izlenen oyuncularımız da var. Takım Teknik Sorumlusu olarak, üst seviye takımlardan arayıp, hocam şu oyuncuyu izlemeye geleceğiz. Bu hafta oynatacak mısınız, oynayacak mı? diye bilgi alıp, gelip maçlarımızı takip eden takımlar var. Bu çocuklara biz değer verelim ki daha değerli olsunlar. İlk önce bizim değer vermemiz lazım. Halk olarak, Tokatlı olarak herkes değer versin isterim.”

DİKKAT!  FUTBOLDA 19. HAFTA PROGRAMI

HERKESİ TRIBÜNE BEKLİYORUZ,

ÇOCUKLARA SONUNA

KADAR DESTEK OLSUNLAR

“Herkesi tribüne bekliyoruz, çocuklara sonuna kadar destek olsunlar. Çocuklar 17 maç oynadı, 18’inci maçı geçen hafta oynadılar. Kupa maçı oynadılar 19, hazırlık maçlarıydı şuydu buydu derken her geçen gün üstüne koyarak gidiyorlar.”

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri