Dolar 32,4907 0.06%
Euro 34,8599 0.16%
Gram Altın 2.477,56 0,62%
Çeyrek Altın 4.347,00 0,56%
Yarım Altın 8.878,00 0,58%
Tam Altın 17.143,17 1,16%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bodrum’un En Güzel Butik Otelleri

Bodrum’un En Güzel Butik Otelleri

ABONE OL
22 Haziran 2022, 12:32:35

Türkiye’nin en popüler sahil beldelerinden biri olan Bodrum, her yaz güneş arayan birçok gezgin sayesinde kıyıları süslenmeye devam ediyor. Bodrum’da başka hiçbir yerde göremeyeceğiniz zarafet ve canlılığa şahit olabilirsiniz. Yat limanı pırıl pırıl birçok yatla parıldarken, şehrin geri kalanına hükmeden güzel tarihi anlatan kale sayesinde geçmişe yolculuk yapabilirsiniz.

Bu muhteşem şehirde tatil yapmaya hazır mısınız? O halde Bodrum tatilinizde konaklayabileceğiniz en güzel butik otelleri listemize göz atabilirsiniz.

Voyage Torba Hotel

Bu güzel sahil oteli, pırıl pırıl deniz manzarasına ve dağlık bir zemine sahip olduğu gibi Bodrum’un sadece 6 km uzaklıkta olduğuna inanmakta zorlanabilirsiniz. Otelde çocuk havuzları, spor aktiviteleri ve akşam eğlenceleri dahil aile eğlencesi için mükemmel olanaklara sahiptir, ancak yalnızca yetişkinlere yönelik sofistike alanları ile daha sakin bir tatil yapma imkanına sahip olabilirsiniz.

Casa Dell’arte Hotel

Her biri bir burcun adının verildiği on iki odadan oluşan bu butik otelin duvarlarını uzman sanat koleksiyonları süslüyor. Panoramik deniz manzaralı odalardan, dubleks odalara kadar istediğiniz konfora göre seçim yapabilirsiniz.

Otelin lezzetli yemeklerini muhteşem manzara eşliğinde yiyerek, enfes bir deneyim yaşama şansına sahip olabilirsiniz. Açık büfe kahvaltı, bakımlı bahçelerde veya güzel döşenmiş samimi yemek salonunda tadını çıkarabileceğiniz taze ve yerel malzemelerle farklı deneyimler yaşayabilirsiniz.

Amanruya Otel

Amanruya otel, eski bir çam ormanının içerisinde ve doğa ile iç içe muhteşem güzellikte olan denize sadece birkaç dakikalık yürüme mesafesinde yer almaktadır. Geleneksel mimariden ve tasarımından ilham alan bu otel sayesinde huzurun tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Daha birçok konaklayabileceğiniz oteller sayesinde huzurlu bir tatil yapabilirsiniz. Bütçenize uygun Bodrum otelleri seçenekleri için https://www.tatileksper.com/ adresini ziyaret ederek erken rezervasyon fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

DİKKAT!  SICAK HAVA GELMEDEN ASFALT ERİDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet