Dolar 32,5038 0.08%
Euro 34,7826 -0.12%
Gram Altın 2.496,86 0,50%
Çeyrek Altın 4.346,00 0,18%
Yarım Altın 8.852,00 -0,38%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Binance TR referans kodu: QC81LN12 (2023)

Binance TR referans kodu: QC81LN12 (2023)

ABONE OL
25 Ocak 2023, 00:00:46

Bu makalede Binance TR’in ne olduğunu, Binance TR referans kodunun ne olduğunu ve Binance TR referans kodunun nasıl kullanılacağını öğreneceksiniz.

Binance TR’de yeni bir hesap oluşturuyorsanız, bir “Referans Kimliği (kodu)” alanını göreceksiniz. Bu, bir Referans kodu girmenize izin veren isteğe bağlı bir alandır. Binance TR kullanan bir arkadaşınız varsa, onlardan size referans kodunu göndermelerini isteyebilirsiniz. Yada Referans kodu alanına ” QC81LN12 ” kodunu ekleyerek alım-satım işlemlerinizde Binance TR referans kodu sayesinde yüzde %20 indirim alabilirsiniz.

Binance TR referans kodu ekleme işlemi Binance TR’de  ilk kez bir hesap oluşturduğunuzda kullanılabilir. Bir hesap oluşturduktan sonra artık referans kimliğini kullanamayacaksınız.

Binance TR nedir?

Binance TR, dünyanın en popüler kripto para borsası olan Binance’nin türkiye için kurmuş olduğu kripto para borsasıdır. Binance Borsası, 2017 yılında “CZ” olarak da bilinen Changpeng Zhao tarafından kuruldu. Binance ilk olarak Çin’de kuruldu, ancak Çin hükümetinin kripto para birimleri üzerindeki artan kontrolü nedeniyle şirket merkezini Malta’ya taşındı. ve şuanda genel merkezi Malta’da bulunmaktadır.

binance tr referans kodu1

Binance TR’de Bitcoin, Ethereum, Solana, Tether ve Binance Coin(BNB) gibi kripto para birimleri alıp satabilirsiniz. Ayrıca Binance TR’in App Store ve Google Play Storeda mobil uygulaması da bulunmaktadırBu nedenle, mobil cihazınız üzerinden kripto para işlemleri ve ticareti yapabilirsiniz. Binance TR borsada bir sorunla karşılaşırsanız, canlı sohbet yoluyla destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Binance TR referans kodu nedir? 2022

Binance TR Referans Kodu: QC81LN12 yeni Binance TR üyeleri, referans kodunu kullanarak kaydolabilir ve kripto para işlemlerinde %20 komisyon indirimi alabilirsiniz. 

Binance TR referans kodu “QC81LN12”

Bu kodu Binance TR kayıt sayfasındaki “Referans Kimliği (opsiyonel)” alanına kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.

  • Referans Kimliği alanını bulmak için “Referans Kimliği (opsiyonel) başlığını genişletmeniz gerekmektedir.
  • Bu, yönlendirme kodunu yapıştırabileceğiniz “Referans Kimliği (opsiyonel)” alanını açacaktır.
  • Alan isteğe bağlı olsa da, sizlere fayda sağlayacağı için yönlendirme kodunu kullanmak her zaman en iyisidir.
  • Ardından ekrandaki talimatları izleyin ve kayıt işlemini tamamlamak için e-postanızı doğrulayın.
  • Bu işlem sayesinde, borsada her işlem yaptığınızda %20’e kadar komisyon kazanacaksınız.
DİKKAT!  1349 Dolar Kaç TL? 1349 $ Ne Kadar? Bugün Anlık

Binance TR referans kimliği nasıl kullanılır?

Binance TR referans kimliğini kullanmak için borsada yeni bir hesap oluşturmanız gerekir. Hesap oluşturma sürecinde, kullanmak için “Referans Kimliği (opsiyonel)” alanına “QC81LN12” yapıştırın. Mobil cihazınızda Binance TR uygulamasını kullanıyorsanız, alan varsayılan olarak gizlenecektir. Bunu ortaya çıkarmak için “Referans Kimliği (opsiyonel)” başlığına dokunmanız gerekir. “Referans Kimliği (opsiyonel)” başlığına dokunduktan sonra “Referans Kimliği” alanı görünecektir. Ardından, “ QC81LN12” referans kodunu yapıştırarak kullanabileceksiniz.

Referans Kimliği kullanarak bir hesap oluşturduğunuzda, yönlendirme, borsada yaptığınız her işlem için size %20’e kadar komisyon kazandıracak.

Binance Referans Kodu 2023

Binance TR borsası referans kodu “ QC81LN12 ”, BİNANCE GLOBAL borsası için Referans Kodu arıyorsanız: RDKC9DF3 kodunu kullanarak yeni bir Binance üyesi olarak, kripto para işlemlerinde %20 komisyon indirimi alabilirsiniz. 

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet