Dolar 32,3521 0.25%
Euro 35,1177 -0.15%
Gram Altın 2.309,70 1,41%
Çeyrek Altın 4.172,00 0,26%
Yarım Altın 8.076,00 0,26%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Betül Begümhan Aydoğan Kimdir? Hayatı, Kaç Yaşında, Nereli?

Betül Begümhan Aydoğan Kimdir? Hayatı, Kaç Yaşında, Nereli?

ABONE OL
09 Mart 2023, 01:46:35

Betül Begümhan Aydoğan, Türk oyuncu ve modeldir. İstanbul doğumludur ve 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk kez 2013 yılında yayınlanmaya başlayan Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Tacir Jankowski rolü ile oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Sonrasında pek çok dizi ve filmlerde rol almıştır. Betül Begümhan Aydoğan, son dönemde Çukur dizisindeki Saltuk karakteri ile tanınmaktadır.

Betül Begümhan Aydoğan Kimdir? Hayatı, Biyografisi, Nereli, Kaç Yaşında?

Flash Haber TV’nin bir ekran yüzü olan Betül Begümhan Aydoğan hakkında merak edilenler. Betül Begümhan Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Betül Begümhan Aydoğan’ın hayatı ve biyografisi.

Betül Begümhan Aydoğan Kimdir?

Betül Begümhan Aydoğan, sunuculuk ve muhabirlik kariyerinde ilerleyen bir isimdir. Özellikle Tele1 kanalında Gün Ortası adlı programı sunarak tanındı. Günümüzde ise Flash Haber TV’de Haberdar programını hazırlayıp sunması ve Serbest Kürsü adlı programda moderatörlük yapmasıyla dikkat çekiyor.

Betül Begümhan Aydoğan Nereli?

Betül Begümhan Aydoğan, İstanbul’da doğdu.

Betül Begümhan Aydoğan Kaç Yaşında?

Betül Begümhan Aydoğan, 1990 yılında doğduğuna göre 2022 itibarıyla 32 yaşındadır.

Betül Begümhan Aydoğan Kariyeri

Betül Begümhan Aydoğan, iletişim fakültesi mezunu olan bir isimdir. Kariyerine 2011 yılında İhlas Haber Ajansı’nda muhabir olarak başladı. Daha sonra Tele1 kanalına geçerek sunuculuk kariyerine adım attı. Gün Ortası adlı programı sunarak tanındı. Ardından Flash Haber TV’de Haberdar programını hazırlayıp sunmaya başladı. Ayrıca Serbest Kürsü adlı programda moderatörlük yapmaktadır.

Betül Begümhan Aydoğan Instagram Hesabı

Betül Begümhan Aydoğan’ın resmi Instagram hesabı begumhanaydogan.

Betül Begümhan Aydoğan Hakkında Daha Fazla Bilgi

Betül Begümhan Aydoğan hakkında merak ettiğiniz diğer detayları öğrenmek isterseniz, Kimdirkim.com’da bulunan yazılarımıza göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  UCUZLUK

Paramı Biriktirme Programı – Monay

Para biriktirmek ve nasıl değerlendirebileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, Monay’ın Paramı Biriktirme Programı’nı keşfedin. Monay’ın Paramı nasıl değerlendirebilirim adlı yazısını okuyarak uygulamayı indirebilirsiniz.

Ayrıca Monay’ın Youtube kanalındaki ilgili videoyu da izleyebilirsiniz:

Bu içerikte, Betül Begümhan Aydoğan hakkında merak edilen detaylar ele alındı. Betül Begümhan Aydoğan’ın kişisel ve kariyer hayatı hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri