Dolar 32,3403 0.24%
Euro 35,1088 -0.14%
Gram Altın 2.306,40 1,27%
Çeyrek Altın 4.165,00 0,10%
Yarım Altın 8.062,00 0,09%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Bekçi Kulübesinde Ev Konforu

Bekçi Kulübesinde Ev Konforu

ABONE OL
11 Mart 2022, 18:00:11

Karmod prefabrik üretici firması müstakil evlerde en çok ihtiyaç duyulan güvenlik kabinlerinin  de üretilmesine destek oluyor. Mobo kabinler, güvenlik kulübesi üretiminde en iyi seçenekler arasında yer aldığı gibi istenilen tüm boyutlarda üretilebiliyor. Esnek malzemelerden üretilerek evinizin istediğiniz konumuna konumlandırılan mobo kabin, sadece müstakil evlerde değil birçok sektöründe ihtiyaçlarının karşılanmasına destek oluyor. Mobo kabinlerin üretimi, prefabrik ev üretimi ile aynıdır. Talep ettiğiniz mobo kabin boyutuna göre özel üretim tesislerinde güvenlik kabinlerinin üretimine başlanır. En geç 4 ila 5 iş günü içerisinde sizlere teslim edilen mobo kabin, yaz kış kullanıma uygun olarak tasarlanıyor. Mobo kabinler, ısı yalıtım özelliği ile üretilmesinden dolayı kış aylarında sıcak, yaz aylarında ise serin bir yapıya sahiptir.

Mobo kabinler sadece ev ve benzeri alanlarda değil ticari amaçlı faaliyet gösteren ofislerde de kullanılıyor. Mobo kabinler ufak boyutlara sahiptir. Yaklaşık olarak 30 metrekare ila 40 metrekare aralığında değişen büyüklüğe sahip olan bu kabinlerin iç kısmında tuvalet ve benzeri noktalarda yer alıyor. Kabin içerisinde kullanılan boya, yer döşemesi gibi tüm malzemeler 1. Kalite malzemelerden oluşturuluyor. Bu ürünler için ekstra ücret ödemenize gerek kalmıyor. Su tesisat ayarlamaları, aydınlık armatürleri ve benzeri tüm bakım ve onarımlar mobo kabin fiyatının içerisine dahildir. Oldukça uygun fiyatlara sahip olabileceğiniz bu kabinleri evinizin en önemli noktasına konumlandırarak daha güvende bir hayat yaşayabilirsiniz.

Prefabrik Evler Cazip Fiyatları İle Dikkat Çekiyor

Prefabrik evler, sahip olduğu uygun fiyatları ile 2021 yılında en çok araştırılan ve talep edilen ev modelleri arasında ilk sırada yerini alıyor. Günden güne Türkiye’nin 81 ilinde talep gören prefabrik evler, dünyada da birçok alanda kullanılıyor. Covid-19 salgını nedeniyle farklı şehirlere yerleşmek isteyen kişiler klasik yapılarda meydana gelen yüksek fiyatlardan dolayı yeni bir hayata başlayamıyor. Ancak prefabrik evler özellikle pandemi sürecinde birçok kişinin hayatına olumlu yönde etki ederek herkesin ev sahibi olabilmesine yardımcı oluyor. Büyükşehirlerde ki kalabalıklardan sıkıldınız mı? Kendinize daha küçük bir şehirde yaşam planı hazırlıyor ancak artan ev fiyatlarından mı müzdaripsiniz? Prefabrik evler tüm bu soru işaretlerinizin yanıtlanmasını sağlayarak hayallerinize bir adım daha yaklaşmanıza fırsat tanıyor.

DİKKAT!  TÜRKİYE HEM EVDE HEM İŞTE ÇALIŞIYOR

Prefabrik ev fiyatları sizlerin tercih ettiği ev modeline göre belirlenerek sizlere sunuluyor. Ev içerisinde kullanılan malzemeler evin fiyatını doğrudan etkiliyor. Sizler bir prefabrik ev yaptırmadan önce talep ettiğiniz ev modeline göre bir fiyat teklifi alarak evinizi fiyat teklifine göre yaptırabilir ya da daha uygun standart prefabrik ev modelini tercih edebilirsiniz.

10 yıl boyunca kredi ödemeden bir ev sahibi olmak artık prefabrikler sayesinde hayalden gerçeğe dönüşüyor. Prefabrik evin sahip olduğu avantajlar neticesinde yaşamınızı daha kaliteli bir hale getirerek hem evinizi hem de yaşamınızı kusursuz bir hale getirebilirsiniz.

Resim1

Hayalden Gerçeğe Dönüşen Prefabrik Evler

Prefabrik evler sayesinde artık keşkelere yer yok. Hayallerinizi süsleyen evlere kavuşmak için sadece 10 iş günü yeterli oluyor. Artan fiyatlardan dolayı ev satın alma hevesini geride bırakan kişiler prefabrik evlerin fırsatları sayesinde bir eve sahip olabiliyor. Hiç vakit kaybetmeden arsanızın bulunduğu konuma prefabrik evleri inşa edebilirsiniz.

Resim2

Prefabrik evler kullanılan çelik malzemeler evin daha dayanıklı olmasını sağlıyor. Kiriş ve kolon gibi detayları bulunmayan bu evlerin tüm odaları eşit boyutlardadır. Klasik yapılarda oluşan odaların eşit olmaması ve yamuk olma riski prefabrik evlerde yer almıyor. Evi koruma görevini üstlenen çelik malzemeler paslanma özelliği sayesinde kötü hava koşullarından etkilenmiyor. Herhangi bir bakım onarım gerektirmeyen prefabrik evlerin dış katmanını istediğiniz modellerde inşa edebilirsiniz. Örnek olarak gösterilecek olur ise; ahşap evler otantik ve modern bir görünüme sahiptir. Prefabrik evlere de uyarlanan ahşap detaylar evlerin kusursuz görünmesine katkı sağladığı gibi kurulum yapılan alanlara da ayrı bir hava katıyor. Ahşap görünüm yerine son dönemin etkilerini üzerinde taşıyan bir ev modeli talep ederseniz taş görünümü olan ev modelini tercih edebilirsiniz. Fransız camlara hakim olan bu ev modeli doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam sunuyor. Sizler de prefabrik ev modelinizi belirleyerek istediğiniz zaman diliminde yaptırabilir ve uygun fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri