Dolar 32,5168 0.21%
Euro 34,8507 0.35%
Gram Altın 2.488,64 1,07%
Çeyrek Altın 4.348,00 0,58%
Yarım Altın 8.853,00 0,29%
Tam Altın 17.143,17 1,16%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN SAĞOL’DAN 30 AĞUSTOS KISITLAMASINA TEPKİ

BAŞKAN SAĞOL’DAN 30 AĞUSTOS KISITLAMASINA TEPKİ

ABONE OL
29 Ağustos 2020, 10:00:06

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, “Son yıllarda milli bayramları kutlamada gösterilen özensizlik, pandemi gerekçesi ile iyice yok sayılmıştır. Oysa nasıl Malazgirt Savaşı bizim bir destanımızsa, Büyük Taarruz da bizim destanımızdır.” Dedi.

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, 30 Ağustos Zaferi’nin Türk’ün yeniden doğuşunu, tarihe gömülmek istenilen bir medeniyetin yeniden dirilişini ifade ettiğini belirterek, Zafer Bayramını pandemi gerekçe göstererek kuru mesajlara sıkıştırmaya kimsenin hakkı olmadığını, Türk’ün tekrar dirilişine kimsenin ket vuramayacağını söyledi.

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından 81 ilin valiliklerine gönderilen genelgede “Valilik ve kaymakamlıklarda tebriklerin kabulü programı yapılmaması ve resepsiyon düzenlenmemesi” şeklinde kısıtlamalara yer verilmesini eleştirdi.

“BÜYÜK TAARRUZ BİZİM DESTANIMIZDIR”

Covid-19’un olduğu bir dönemde insanların balık istifi denize girdiğini, asker uğurlamalarının, düğünlerin, sınavların yapıldığını hatırlatan Ömer Sağol, “Bu Covid-19 sadece milli bayramları mı etkiliyor? 2,5 milyon öğrenci sınava girebiliyor, 1 milyon öğretmen yer değiştirebiliyor, plajlarda denize girilecek yer bulunamıyor, oteller full ama 30 Ağustos’u kutlamak yasak. Bu mantığı anlamamız mümkün değildir. Son yıllarda milli bayramları kutlamada gösterilen özensizlik, pandemi gerekçesi ile iyice yok sayılmıştır. Oysa nasıl Malazgirt Savaşı bizim bir destanımızsa, Büyük Taarruz da bizim destanımızdır” dedi.

“MİLLETLERE ÖRNEK TEŞKİL EDEN KURULUŞ TARİHİMİZ VAR”

İktidarın cumhuriyetle ilgili değerlerle sürekli çatıştığını aktaran Ömer Sağol, “Bu millet Büyük Zafere minnet duymaktadır. Bu millet Kurtuluş Savaşını kazanan komutan ve askerlere rahmetle ve saygıyla hareket etmektedir. Dünyanın hiçbir ülkesinde, Kuruluşun, Kurtuluşun Zaferini yasaklamaya, törenlerini kutlamalarını iptal etmeye cesaret edecek, hatta bunu aklına getirecek kimseyi zor bulursunuz. İktidarın buna tevessül etmesi kabul edebileceğimiz, sindireceğimiz bir husus değildir. Şanlı, kutlu, bir o kadar da dünyada mazlum insanlara, milletlere örnek teşkil eden kuruluş tarihimiz var” diye konuştu.

DİKKAT!  İL GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

ÖMER SAĞOL’DAN 30 AĞUSTOS AÇIKLAMASI

30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle Kurtuluş Savaşını kazananları rahmetle ve minnetle andıklarını kaydeden İYİ Parti Tokat İl Başkanı Ömer Sağol, “Biz bu vatan uğrunda hayatımızı ortaya koymuş bir milletin temsilcileri olarak her zaman aynı yola baş koymaya hazırız” diyerek açıklamasını tamamladı.

omer sagol

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet