Dolar 32,3747 0.16%
Euro 34,9781 -0.3%
Gram Altın 2.325,17 0,20%
Çeyrek Altın 4.162,00 -0,72%
Yarım Altın 8.104,00 -0,14%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN RAMAZAN BAŞARAN: “İKTİDARIN ÇAĞ ATLAYACAĞIZ GİBİ SÖYLEMLERİ HİKAYE”

BAŞKAN RAMAZAN BAŞARAN: “İKTİDARIN ÇAĞ ATLAYACAĞIZ GİBİ SÖYLEMLERİ HİKAYE”

ABONE OL
13 Nisan 2023, 18:50:36

Bu makalede, Başkan Ramazan Başaran’ın iktidarın “çağ atlayacağız” gibi söylemlerinin gerçekçi olmadığını açıkladığı konuşmasından bahsediliyor. Başkan Başaran, bu söylemlerin sadece hikaye olduğunu ve gerçeklerle örtüşmediğini belirtiyor. Bu açıklamalar, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik durumuna ilişkin önemli bir perspektif sunuyor. Makale, SEO dostu bir dil kullanılarak yazılmıştır.

Haber-Mustafa Işık

Partiler Seçimlere Hazırlanıyor

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde partilerin çalışmaları devam ediyor. Partiler seçmenlerinden Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Adayları için oy isterken çalışmalarından bahsediyorlar. Bu süreçte İl Başkanları da ardı ardına basın mensuplarına açıklamalarda bulunuyorlar. Gelecek Partisi Tokat İl Başkanı Ramazan Başaran 14 Mayıs 2023 seçimleri ve çalışmalarını değerlendirdi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri

Başkan Ramazan Başaran “14 Mayıs’taki seçim Türk Milletine hayırlı olsun. İnşallah güzel şeyler olacak. Hani İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu demiş ya İstanbul’da her şey güzel olacak diye aynısını biz de Türkiye’de her şey güzel olacak diyoruz. Çünkü artık bu hükümetin gitmesi gerekiyor. Vatandaş da biliyor, gençler de biliyor, yaşlılar da biliyor herkes biliyor. Sayın Cumhurbaşkanı diyor ki, biz çağ atlayacağız,  biz hedeflerimize hızlı gideceğiz. Ama baktığımız zaman sen 20 yılda gitmemişsen bugün hiç gidemezsin. Emekliye bakıyoruz geçinemiyor. 1 kilo kıyma olmuş 250 lira. 250 lira kıyma alıp da millet yiyemiyor. Bayram geliyor, çarşıda pazarda kimse yok. Bu heyecan nerede eski heyecan nerede kaldı? Bayramlık bir çikolata olmuş 200 TL. Nasıl alacak bu insanlar nasıl bayramını geçirecek sormak lazım. Biz hep diyoruz ya ekmek soğan yeriz ama asla taviz vermeyiz diye artık ekmek soğan da kalmadı.  Bir ramazan pidesinin fiyatı 10 TL. Bir evde beş kişi olduğunuzu düşünün. Beş kişi en az üç tane alması lazım nasıl alacak? Şimdi bunlara baktığımız zaman iktidarın çağ atlayacağız gibi söylemleri hikaye.”

DİKKAT!  Turhal Devlet Hastanesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Yüzyılında Anne Dostu Hastane Unvanını Kazandı

Milletvekilliği Seçimleri

Ramazan Başaran “biz hep diyoruz ya ekmek soğan yeriz ama asla taviz vermeyiz diye artık yemeye soğan ekmek de kalmadı.  Bir ramazan pidesinin fiyatı 10 tl. Bir evde beş kişi olduğunuzu düşünün. Beş kişi en az üç tane alması lazım, nasıl alacak? Şimdi bunlara baktığımız zaman iktidarın çağ atlayacağız gibi söylemleri hikaye.”dedi.

Mitingler ve Seçim Çalışmaları

Tokat’ta miting yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun mitingine de değinen Başkan Ramazan Başaran, “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geldi, biz karşıladık eski Tekel Fabrikasının olduğu yerde. Sağ olsun bizi seçim otobüsüne aldı hep beraber. Akşam ayrılana kadar biz beraberdik. Zaten söylemeye gerek yok caddede yürümeye adım atmaya yer yoktu kalabalık da müthiş bir kalabalıktı zaten.  Çünkü büyük bir hayranlık var İmamoğlu’na. İlerideki günlerde ABB Başkanı Mansur Yavaş da gelecek buraya. Ayın 15’inden sonra sahaya çıkacağız ve seçim çalışmalarımıza start vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Use SEO effectively when writing content.

– Use keywords like “Turkish elections”, “Cumhurbaşkanlığı seçimleri”, “Milletvekilliği seçimleri”, “Tokat”, “İstanbul”, “Ekrem İmamoğlu”, “seçimler”, “seçim çalışmaları” throughout the text to improve search engine rankings for those terms.
– Include engaging titles like “Partiler Seçimlere Hazırlanıyor”, “Mitingler ve Seçim Çalışmaları” that accurately reflect the content of the text and entice readers to click and read more.
– Use meta descriptions and tags to accurately describe the content and improve visibility on search engines.
– Utilize internal linking to link to related content on the website and keep readers engaged.

Hürsöz

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri