Dolar 32,5331 0.08%
Euro 34,9828 -0.09%
Gram Altın 2.438,87 0,11%
Çeyrek Altın 4.124,00 0,05%
Yarım Altın 8.387,00 0,05%
Tam Altın 16.287,41 -0,04%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN EROĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN EROĞLU’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ABONE OL
25 Kasım 2019, 10:40:57
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Eyüp Eroğlu, mesajında ülkenin geleceğini şekillendiren öğretmenlerin, muasır medeniyetin şekillenmesinde en önemli paya sahip olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kur’an-ı Kerim’in ilk ayeti oku emridir. Bilgiye, öğrenmeye ve eğitime hak ettiği değeri veren bir kültürün evlatları olarak, eğitim kadar eğitenin de önemini benimseyerek, öğretmenlerimize her zaman saygı ve sevgi duyuyoruz.

Eğitim ve öğretimin insanlık için olmazsa olmaz bir gereksinimdir. Türkiye güçlü ve müreffeh bir ülke yolunda hızlı ve emin adımlarla yürürken, en büyük umudumuz bugün okul sıralarında oturan çocuklarımız, gençlerimiz ve onları şekillendiren öğretmenlerimizdir.Bizler “bir harf öğretene kırk yıl kölelik yapmaya razı olan” bir medeniyetin çocuklarıyız.

Tokat Belediyesi olarak bizler de vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller yetişmesi için her daim eğitim ve öğretime destek olmaya devam edeceğiz. Yeşilırmak Bilgi Evimiz, Gençlik Merkezimiz, Trafik Eğitim Parkımız gibi Tokmek Kurs Merkezlerimizde 7’den 77’ye tüm vatandaşlarımıza eğitim, kültür faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Her zaman eğitimcilerimizin ve eğitim faaliyetlerinin yanındayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928 yılında Başöğretmenlik unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ebediyete intikal etmiş ve görev uğruna şehit olmuş öğretmenlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Başta Milli Eğitim Camiası olmak üzere emekli ve görevleri başında bulunan saygıdeğer öğretmenlerimize, Tokmek Kurslarımızda görev yapan değerli öğretmenlerimize ve çalışma arkadaşlarımıza sağlık ve mutluluklar diliyor, Öğretmenler Gününü kutluyorum.”

DİKKAT!  İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU 1 MAYIS SAAT 13:00’da TOKAT CUMHURİYET MEYDANINDA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet