Dolar 32,5180 -0.1%
Euro 35,0009 0.28%
Gram Altın 2.425,67 0,10%
Çeyrek Altın 4.126,00 0,15%
Yarım Altın 8.378,00 0,16%
Tam Altın 16.294,20 -0,61%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN EROĞLU KARLA MÜCADELE EKİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN EROĞLU KARLA MÜCADELE EKİPLERİNİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
15 Ocak 2019, 07:08:10

Tokat’ta etkisini gösteren kar yağışının ardından Tokat Belediyesi ekipleri tam zamanlı çalışarak şehrin tüm bölgelerinde karla mücadeleyi sürdürdü.

            Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, karla mücadele çalışmalarını ilk günden itibaren yakından takip ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

300’DEN FAZLA ÇALIŞANLA KAR KÜRÜME, TUZLAMA VE SOLİSYON ÇALIŞMALARI

            Son bir haftadır Tokat’ın Türkiye’deki en çok kar yağışı alan illerden biri olduğunu ifade eden başkan Eroğlu, “Kar berekettir, güzelliktir, hem toplumun hem iklimin hemde şehrimizin birçok ihtiyacını giderecek önemli bir ihtiyaçtır. Allah rahmetini bereketini Tokat’ımızdan esirgemesin. Geçtiğimiz hafta Salı günü öğleden sonra başlayan kar yağışı ertesi gün sabahına kadar devam etti. Belediye olarak bizler de kar yağışıyla birlikte kar kürüme, tuzlama ve mücadele çalışmalarına devam ettik. Akabinde de buzlanma meydana geldi. 10’dan fazla ekip kurduk. 300’den fazla çalışma arkadaşımız ile üç vardiya halinde bütün çalışmaları hızlı bir şekilde yaptılar. Tüm arkadaşlarımızın emeğine sağlık.

            Karla mücadele çalışmalarımızda öncelikle ana arterleri ele aldık. Ardından şehrimizin yüksek kesimlerinde yolların açılması için çalışmaları sürdürdük. Tuzlama, solisyon çalışmaları ile açılan yollar ve kaldırımlarda ki çalışmalarla şehrimizin tüm noktasına hizmet götürdük. Araçların girmediği alanlarda ekiplerimiz kendi güçleri ile mücadeleyi sürdürdüler. İnsanlarımızın mağdur olmaması için gece-gündüz demeden sabahlara kadar çalışmalarımızı sürdürdük. Tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

DİKKAT!  SANAYİ SİTESİ ÜSTYAPI VE ALTYAPI İNŞAATLARI PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet