Dolar 32,3175 0.2%
Euro 35,1484 0.04%
Gram Altın 2.293,81 0,71%
Çeyrek Altın 4.138,00 -0,55%
Yarım Altın 8.012,00 -0,53%
Tam Altın 15.672,33 -0,36%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN EROĞLU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

BAŞKAN EROĞLU ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

ABONE OL
02 Temmuz 2018, 06:57:56

Tokat Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında yürütülen çalışmaları teknik ekibiyle birlikte tek tek gezerek yerinde inceleyen Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

            Şehrin her bölgesini önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahallelerin özelliklerine ve vatandaşlardan gelen yoğun taleplere göre ihtiyaçlara anında ve hızlı bir şekilde cevap verdiklerini söyledi.

            Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada, “Tokat’ımızın her bir noktasını, her bir sokağını önemsiyoruz. Her mahallenin kendine göre bir takım özellikleri var. Her bölgenin kendine göre eksiklikleri olabiliyor. Örneğin, Karşıyaka Bölgesinde Geksi Deresi ve Karşıyaka Kanal var. O kanalların güzelleştirilmesi ve Geksi Deresinin yenilenmesi ile bölgede çok güzel alanlar oluştu. Hizmetler de harika bir şekilde ortaya çıktı. Diğer Mahallelerimizde de dereler ve kanallar olsaydı çalışmalarımız aynı şekilde o mahallelerde de olacaktı. Ancak şehrimizin Sivas tarafı bölgesinde yalnızca Behzat Deremiz var ki burayla ilgili olarak da çalışmamızı başlattık, inşallah tamamlandığında en az Geksi Deresi kadar güzel olacaktır.

            Karşıyaka bölgesinde Mahalle Konağı yaptık, aynı şekilde Parekende Mahallemizde de Mahalle Konağı yaptık. Karşıyaka’da Semt Spor Kompleksi yaptık, aynı şekilde Mahmutpaşa’da Semt Spor Kompleksi yaptık.

            Behzat bölgesinde Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi yaptık, aynı şekilde Karşıyaka Malkayası bölgesinde de yaptık. Baktığımız zaman buraya ne yaptıysak Karşıyaka, Esentepe Bölgesinde de aynı; oraya ne yapmışsak bu bölgeye de aynı.

            Yeşilırmak’ı bir sınır kabul edersek DSİ’nin oraya Şehir Parkı yapıyoruz, Stadyumun arkasına kapalı Pazar yeri yapıyoruz, 30 Milyonluk Meydan Projesini şuanda şehrimizin merkezine yapıyoruz, Halit Sokağımıza 5 Milyon para harcıyoruz, Sokak Sağlıklaştırması yapıyoruz, Sulusokak’ta Tarihi Kent Meydanı düzenlemesi yapıyoruz, asfaltlamada büyük işler yapıyoruz. Tüm bunları hesapladığınızda dengeli bir şekilde her bölgede her çalışmanın yapıldığını ve asla hiç bir bölgeyi diğerinden ayırmadığımızı göreceksiniz.

DİKKAT!  SAĞLIKLI HAYAT MERKEZİ PSİKOSOSYAL DESTEK HATTI AÇILDI

            Eşit şekilde her mesafeye elimizden geldiğince hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Her Mahallemizin en iyi, en güzel şekilde yapılanmasının gayreti içerisindeyiz. Bir taraftan Kentsel Dönüşümle diğer taraftan kentsel mimari peyzaj çalışmaları ile oluşturduğumuz ticari mekânlarla şehrimizin bizim için çok önemi olduğunu belirtmek istiyorum” dedi.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri