Dolar 32,3306 0.24%
Euro 35,1029 -0.08%
Gram Altın 2.296,36 0,83%
Çeyrek Altın 4.139,00 -0,53%
Yarım Altın 8.013,00 -0,52%
Tam Altın 15.682,00 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
BAŞKAN ARAS, GENÇLERLE BULUŞTU

BAŞKAN ARAS, GENÇLERLE BULUŞTU

ABONE OL
08 Mayıs 2023, 14:55:30

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, gençlerle buluşarak gençlerin sorularını yanıtladı. Bodrumspor’un maçından galibiyetle dönen genç nüfus, tezahürat ve marşlarla alana girerken coşku dolu anlar yaşattı.

Çarşı Kafe’nin yanındaki alanda 7 Mayıs Pazar günü akşam saatlerinde gerçekleşen buluşmaya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Muğla Milletvekili Adayı Süreyya Öneş Derici, CHP İlçe Başkanı Başar Bıyıklı, CHP İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Ceyhan, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve gençler ile vatandaşlar katıldı.

Banu Tarancı’nın moderatörlüğünü yaptığı buluşma, saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları ve soru-cevap kısmıyla devam etti.

Gençlerin sorularını heyecan ve dikkatle dinleyen Başkan Ahmet Aras, “Sizlerle birlikte olmak, sizleri dinlemek ve önümüzdeki süreci planlamak için toplandık” diyerek gençlere seslendi. Başkan Aras, 14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan 2023 Genel Seçimleri ile ilgili fikirlerini de söylerken demokrasi şöleniyle geçen bir seçim olmasını dilediklerinin altını çizerek, “Seçimler gelir geçer ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dedi.

Başkan Ahmet Aras, Türkiye’nin geçirmiş olduğu süreçten, Bodrum Belediyesi’nin gerçekleştirdiği gençleri kapsayan projelerden ve deprem bölgesinde gerçekleştirilen çalışmalardan da söz ederken gençlerin sormuş olduğu sorulara teker teker cevap verdi. Ayrıca buluşmada yer alan çocuklar da söz alarak taleplerini dile getirdi.

Gençlerle sohbet organizasyonunda Bodrum; spordan sanata eğitimden yapılaşmaya kadar geniş kapsamlı bir alanda ele alınarak irdelendi.

Toplantının devamında CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Başkan Ahmet Aras ile birlikte gençlere söz vererek onlar için her şeyi yapacaklarını belirtti. Ayrıca Başkan Ahmet Aras da CHP’nin gençlere yönelik politikalarını tek tek sıraladı.

ek 5 ek 2 ek 3

Şampiyonluğunu ilan eden Çağdaş Bodrum Spor ile Bodrumspor’un Altınordu galibiyetini tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Belediye Başkanı Ahmet Aras, 19 Mayıs’ta Belediye Meydanı’nda gençlere armağan olarak konser düzenleyeceklerini söyleyerek herkesi Sefo konserine davet etti.

ek 10 ek 8 ek 7 ek 6 ek 4

BAŞKAN ARAS, GENÇLERLE BULUŞTU yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri