Dolar 32,5796 0.28%
Euro 34,7798 0%
Gram Altın 2.492,46 0,32%
Çeyrek Altın 4.347,00 0,21%
Yarım Altın 8.906,00 0,23%
Tam Altın 17.021,61 -0,71%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Basın dediğin…

Basın dediğin…

ABONE OL
06 Aralık 2019, 13:29:02

Beni ilgilendirmez, aman heeriii sen de gibi ganruhluk ile daha baştan başlıktan hoşlanmayıp geçenlerin var olabileceği bir ortamda Allah aşkına, meslek aşkıyla bu satırların çok daha itinalı okunmasını arzu ederek başlamak isterim.
Şu Tokat’ta yahut da yurdun her bir tarafında, bulunduğu ortama ‘kötü enerji’ saçan tiplerin o enerjilerini yerle yeksan edecek bir güç var olmuş mudur, bilemem. Amma velakin bu tipi tiplerin ortamı kirletmelerine, hevesi olanları köreltmelerine fırsat vermemeyi hayatımın ilkesi bildim.
Çünkü kirletiyorlar… Kalbi kirliliklerini, elinden, dilinden ayağından, gözünden çıkararak çevreye saçıyorlar. Kara çalmak için fırsat buldukları her ortamda ellerini çamur etmekten geri durmuyorlar.
Bu tipi tiplerin varlığını Allah şahit ki bu ile de hizmet gönüllülerine de en büyük fren olarak görenlerdenim.
Basın dediğin profesyonelliği ile temiz su misali şeffaf finansıyla, toplumsal kötülüğe yol açan tüm tipi tiplerle mücadele eder. Fısıltıların şehirde yaşattığı kaosa fırsat doğurmaz!
Fitne fesattan, dedi-kodu ile yıpratma, şantaj ve sus parasıyla yolunu bulmaya çalışanlarla profesyonel mücadeleyi verir.
Ülkenin de şehrin de buna çok ama çok ciddi ihtiyacı vardır.
Basın dediğin, derdi helalinden, alın teriyle, emeğiyle iş üretenin yanındadır. Bu helal mücadeleyi suistimal eden, sömüren tüm insan hakkı yiyenlerin karşısındadır. Hem de tüm inancıyla, kararlılığıyla…
Böylesi bir niyetle yol alan basın kimin işine gelmez ise, bilirim ki o kişinin niyeti kirlidir. O kişinin yanımda da yöremde de ilimde de var olmasını, prim yapmasını istemem…
Bir vesile ile yukarıdaki satırları yazarken gönlüm arzu eder ki başta meslektaşlarımın desteğini alayım. Alayım ki, ortamı pisletenler ile temizlemek isteyenlerin ayrımını, dostu düşmanı tanıyayım.
Kamuoyunca açıkça bilinmesini isterim.
Söz söyleme fikir yürütme cesareti olmalı… En nihayetinde insan ve adam dediğinin iyilikle yol yürüme ve hedefe varma niyeti olmalıdır. Riyakarlığa meyletmemelidir. Bu niyetle yol almak isteyenlerle inşallah gelecek günlerin rotasını belirlemek arzumdur.
Tüm arkadaşlarımı etiketlemiş sayarım. Dostum, arkadaşım olanın da cesurca fikirlerini, yorumlarını okumak isterim. Ki bu mücadele daha kararlı ve güçlü olsun.
Buyurun…

DİKKAT!  Yalan Söylemek Dünyanın En büyük Sorunudur
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet