Dolar 32,3695 0.15%
Euro 34,9616 -0.32%
Gram Altın 2.325,34 0,21%
Çeyrek Altın 4.193,00 0,02%
Yarım Altın 8.117,00 0,02%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Artemis Artex Halı Kalitesi ile Sizde Farkı Yaşayın! | Modapek Halı

Artemis Artex Halı Kalitesi ile Sizde Farkı Yaşayın! | Modapek Halı

ABONE OL
25 Aralık 2021, 10:00:00

Artemis Artex halı serisi, yumuşak dokulu yüksek kaliteli iplik malzemelerden üretilmiştir. Kolay temizlenebilir ve uzun yıllar kullanabileceğiniz eşsiz kalitede halılardır. Ev dekorasyonunuzu tamamlamak ve evinize farklı bir hava katmak için favori modelleri kullanabilirsiniz.

Şık ve gösterişli halı modelleri tercihlerinize göre uygun fiyatlarla temin edilebilmektedir. Yatak odalarında, oturma odalarında, antrelerde, mutfaklarda ve çocuk odalarında güvenle kullanılabilen bu model, bakteri barındırmaması ve kolay temizlenebilir özellikleriyle de dikkat çekiyor.

Artemis Artex Halı Özellikleri Nelerdir?

Artemis halı serisinin ürettiği ürünler kullanım yerine rahat, sade ve yumuşak bir görünüm katmaktadır. Halı, yaşam alanınızı kişiselleştirmenin pratik yollarından biridir. Evin dekorasyonuna göre halı seçimi olağanüstü bir odak noktası oluşturabilir. Genel bir doğal atmosfer ekleyerek evinizde genel olarak muhteşem bir arka plan oluşturabilirsiniz. Size en uygun halı modelini bulabilmeniz için modapek firmasının sunduğu modellere bakabilirsiniz.

Eviniz tüm kişisel zevklerinizi yansıtır ve halı modeli de onun bir parçası olur. Genel olarak eviniz için halı modeli alırken yer döşemesinin renginden mobilyaların tasarımına kadar hemen her detaya dikkat etmelisiniz. Sade detaylara sahip bir eviniz varsa; halı seçerken daha çok desenli, renkli veya dokulu halıları tercih ederek evinize hareket katabilirsiniz. Ayrıca yaşam tarzınız da halı seçerken her zaman göz önünde bulundurmanız gereken ana noktalardan biridir. Artemis Artex halı özellikleri;

  • Temizlemesi Kolay
  • Lekelenme Yok
  • Antistatik ve Anti bakteriyel Özellikler

Kullanım Alanlarına Göre Halılar

Artemis Artex halı modelleri kullanım alanlarına göre farklılık gösterebilir. Bu halılar genel olarak oturma odası halıları olarak akla gelen ilk üründür. Koridor, giriş veya mutfak gibi alanlarda kullanılan halılardır. Farklı uzunlukları ve farklı genişlikleri vardır. Balkon halıları, genellikle dış mekân halıları olarak adlandırılan, hava koşullarına dayanıklı veya solmaya karşı dayanıklı halılardır. Bunlar genellikle teras, balkon veya yazlık halı olarak kullanılır. Modapek firması ayrıcalığı ile sizde ihtiyacınıza uygun modelleri bulabilirsiniz.

DİKKAT!  Sürfile Makası Nasıl Bilenir?

Çocuk odalarında kullanılmasının avantajları arasında gerekli hijyen koşullarını sağlamaları ve leke tutmaz olmalarıdır. Mutfak halısı olarak kullanıldığı zaman da günümüz evlerinin yoğun yaşam alanı olduğu için leke tutmaz, kaymaz ve yıkanabilir olmalıdır. Yatak odası halısı olarak kullanıldığı zaman yumuşak bir dokudu sayesinde konforun merkezi olarak anılır. Dilediğiniz halı modelini https://www.modapek.com/artex sitesinden satın alabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri