Dolar 32,3586 0.32%
Euro 35,1549 0.05%
Gram Altın 2.301,62 1,06%
Çeyrek Altın 4.154,00 -0,17%
Yarım Altın 8.040,00 -0,19%
Tam Altın 15.682,37 -0,29%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
ARASTA DERGİSİ’NİN 3. SAYISI ÇIKTI

ARASTA DERGİSİ’NİN 3. SAYISI ÇIKTI

ABONE OL
16 Aralık 2019, 10:35:21

Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı ‘Arasta’ dergisi 3. Sayısı ile okuyucularıyla buluştu.  İmtiyaz sahipliğini Okul Müdürü Sinan Keskin’in üstlendiği Arasta dergisi 52 sayfa ve renkli olarak hazırlandı.  Zengin içeriği ve görsel tasarımı ile beğeni kazanan Okul dergisinde ayrıca, Almus ÇPAL’de düzenlenen kariyer günleri, belirli gün ve haftalarda yapılan etkinlikler, sosyal sorumluluk projeleri, yarışmalarda elde edilen dereceler, sınıf etkinliklerinin haberleri ve fotoğrafları yer alıyor.

DERGİYE KATKI SUNAN İSİMLER

Bu sayıda; Açelya Arslan, Asiye Solak Kurt, Aleyna Kılıç, Aydanur İncir, Ayşenur Oktar, Beyzanur Güngör, Deniz Üstün, Gülşah Karahan, Hakkı Buğra Köse, Halil İbrahim Kuşdoğan, Hasan Hüseyin İşel, Hazal Yabir, İbrahim Çınar, Kevser Kaymakçı, Koray Yeğnidemir, Mehmet Durmuş, Mutlu Demir, Nuh Gülmez, Nuran Akbaş, Olcay Köybaşı, Remzi Atasoy, Samet Taş, Sevilay Doğru, Yağmur Keskin, Arasta dergisine katkı sunan isimler oldu.

OKUL DERGİSİ İÇİN SİTE AÇILDI

Arasta dergisi İmtiyaz Sahibi Sinan Keskin mesajında, “Değerli Arasta Okurları, Aylar boyunca süren çalışmamızın meyvesi olan dergimizi, sizinle paylaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Çıktığımız bu yolda zaman zaman zorluklar çektik, meşakkatli bir çalışmanın içinde olduk ama sonucunda dergimizi elimize aldığımızda bütün bu yorgunluğumuz yerini tatlı bir tebessüme bıraktı. Bu tebessümle beraber önümüzdeki sayı ve sayılar için daha güçlü çalışmaya başladık. Öte yandan kendimizi de sürekli yeniliyoruz, sizden aldığımız olumlu ve olumsuz tüm eleştirilerle dergimizi daha da geliştiriyoruz. Belki de Türkiye’de bir okulun dergisi için açılan tek site olan www.arastadergisi. com aracılığıyla da sizlerle buluşuyoruz. Gelelim dergimizin bu sayısının içeriğine. Bu sayımızda Türk Edebiyatı’nın Kafkası olan Hasan Ali Toptaş’ı, Karagöz oynatıcısı ve tiyatro oyuncusu Kemal Atangür’ü, Bu Vatan şiiriyle Bestami Yazgan’ı, Plevne Kahramanımız Gazi Osman Paşa’yı ve geçmişten günümüze Tokat’a anlam katan İpek Yolu’nu sizlerle baş başa bırakıyoruz. Keyifli okumalar.” İfadelerini kullandı.

DİKKAT!  Doğum Günü Hediye

ARASTA ZENGİN İÇERİĞİ İLE DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Almus Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan Arasta Dergisi’nin 3. Sayısı zengin içeriği ile dikkatleri çekiyor. H.ibrahim Kuşdoğan-Gazi Osman Paşa (1833-1900) Plevne Müdafaasıyla Şöhret Kazanan Osmanlı Kumandanı başlıklı yazısıyla, Samet Taş-İpek Yolu’nun Tarihsel Serüveni ve İpek Yolunda Tokat Şehri yazısıyla, Koray Yeğnidemir-Almus Belde ve Köylerinin Nüfus verileri yazısıyla derginin yeni sayısında yer aldı.  Deniz Üstün- Almus’un Sazanı Meşhur, Nuh Gülmez ve Olcay Köybaşı- Kemal Atangür ile Röportaj, Kevser Kaymakçı- Deyimlerin Dili, Hakkı Buğra Köse-Bilim Köşesi, Sevilay Doğru-Spora Dair-1, Olcay Köybaşı-Hasan Ali Toptaş Röportajı, İbrahim Çınar-Duygusal Açlık Midemizi Mi Beynimizi Mi Doyuruyoruz?, Hasan Hüseyin İşel-Güvenli İnternet, Remzi Atasoy-Mutluluk,  Asiye Solak Kurt-Okumak Özgürlüğe Uçmaktır, Aleyna Kılıç-Tokat’ın Kalbinde Yatanlar, Mehmet Durmuş-Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, Yağmur Keskin-Bir Umut, Beyzanur Güngör-Biz Kardeşiz, Bestami Yazgan-Bu Vatan, Mutlu Demir-Bilmezler, Nuran Akbaş-Palto, Ayşenur Oktar- Sessiz Çığlık, Gülşah Karahan-Sensiz Taksim, Hazal Yabir-Hayata Aşığım’ başlıklı farklı tür ve konularda yazdıkları yazılar ile dergiye katkıda bulundu.

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri