Dolar 32,5900 0.33%
Euro 34,8141 0.17%
Gram Altın 2.508,44 0,96%
Çeyrek Altın 4.370,00 0,74%
Yarım Altın 8.899,00 0,15%
Tam Altın 17.058,76 0,22%
Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun
Aradığınız Bütün Tartı Çeşitleri – Tartimarket.com.tr’de

Aradığınız Bütün Tartı Çeşitleri – Tartimarket.com.tr’de

ABONE OL
28 Nisan 2022, 15:38:46

Dikomsan

Tartı market sitesinde en çok satın alınan teraziler arasında Dikomsan Universal HNC-H Sayıcı Terazi yer almaktadır. Bildiğiniz üzere terazi üreticisi kısmında onlarca farklı firma ve şirket yer almaktadır. İşte bunlardan bir tanesi de Dikomsan firmasıdır. Pazarda tutulan ve favori haline gelen isimlerden birisidir. Dikomsan ile birlikte en güncel ve yüksek teknolojiye sahip terazilere ulaşabilirsiniz. İş yerinde, fabrikada, dışarıda, dükkan vb birçok alana uygun olarak tasarlanan teraziler sizleri beklemektedir.

Dikomsan Universel Terazi Modeli

Yukarıda da bahsettiğim gibi terazi alanında en çok sevilen model ve üreticilerden biriside Dikomsan’dır. Günümüzde teknoloji ile terazinin buluşturmasını en iyi şekilde sağlayan bu firma, harika modeller ile karşımıza çıkmaktadır. Dikomsan Terazi modeli ise günümüzde birçok kişinin satın aldığı ürünlerden birisidir.

Dikomsan Universel Terazi ile birlikte endüstriyel sayıcı terazi sahibi olabilirsiniz. Geniş açılı LCD ekranı, parlak ekran ışığı ve adet sayma fonksiyonu gibi birçok farklı özelliğe sahip olmaktadır. Sizlerde hemen bu teraziyi satın alarak kolaylıkla birçok alanda kullanım sağlayabilirsiniz.

DİKKAT!  VALİ DR. ÖMER TORAMANON BİRİNCİ KALKINMA PLANI KARADENİZ BÖLGESİ İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments

Tokat Nöbetçi Noterler

 

Tokat Nöbetçi Eczaneler

 

Tokat Bugün Vefat Edenler

 

Tokat Planlı Su Kesintileri

kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet